Selçuk Özdağ, Özgür Özel'in kendisine yaptığı teklifi ifşa etti!

Eski Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, seçim sürecinde millet ittifakı partilerine verilen 39 vekile destek çıkan fakat sonrasında “Ben çok itiraz ettim" diyen Özgür Özel'in kendisine yaptığı teklifi ifşa etti.

Selçuk Özdağ, Özgür Özel'in kendisine yaptığı teklifi ifşa etti!
Selçuk Özdağ, Özgür Özel'in kendisine yaptığı teklifi ifşa etti!
GİRİŞ 20.09.2023 23:02 GÜNCELLEME 20.09.2023 23:02
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

14 ve 28 Mayıs seçimlerinin üzerinden aylar geçmesine rağmen muhalefet partileri seçim hezimetinin yankıları hala sürüyor.

Millet ittifakı ortaklarından peş peşe restleşmelerin ardından son olarak eski Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ile CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan Özgür Özel arasında liste polemiği patlak verdi.

ÖZEL GERİ ADIM ATMIŞTI

Seçim döneminde 7'li masa ortaklarına CHP listelerinden toplamda 39 milletvekili verilmesine destek çıkan Özgür Özel, genel başkanlığa adaylığını açıklamasının ardından "39 vekil verilmesine ben çok itiraz ettim" diyerek geri adım atmıştı.

Özel'in söz konusu açıklamalarının ardından Selçuk Özdağ çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Özdağ, seçim döneminde Özel'in kendisine yaptığı teklifi ifşa etti.

ÖZGÜR ÖZEL'İN KENDİSİNE TİCARET BAKANLIĞI TEKLİF ETTİĞİNİ AÇIKLADI

Seçimlerde CHP'nin Muğla listesinde dördüncü sıradan aday gösterilen Özdağ, Özel'in "Sayın Kılıçdaroğlu'nun bilgisi dahilinde, Ticaret, Esnaf ve Kefalet Bakanlığı kuruyoruz. Bu bakanlığı ikiye bölelim ve burada siz bakan olun" dediğini ileri sürdü. 

'BU DALDAKİ KUŞ, MİLLETVEKİLLİĞİ ELDEKİ KUŞ'

Böyle bir kararın Altılı Masa'daki altı lider tarafından alınması gerektiğini belirten Özdağ, "Bu daldaki kuş, milletvekilliği eldeki kuş" diye konuştu. Özdağ Özel'e, "Burada ben milletvekilliğinden başka bir şey düşünmüyorum. Hatta siz bana rezerv koyarsanız ben de bağımsız girerim" dediğini söyledi. "Böyle bir senaryoda bütün Türkiye'nin bunu konuşacağını ve ittifakın zarar göreceğini" anlattığını belirten Özdağ, sonrasında Özel'in kendisine Manisa'da beşinci sırayı önerdiğini aktardı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 40
  • Zararın neresinden 7 ay önce Şikayet Et
    iP millet ittifakiyla aynı masada olunca hep kaybetti kazanan İP oylarıyla CHP ve kilictaroglu oldu bu kez İP olarak seçime girmede doğruyu geçte olsa yaptı masaya tekrar dönerse bu sefer İP kesin biter hem millet ittifaki masası İPin hep aleyhine CHP nin lehine oldu bu seçimde de millet ittifakiyla girerlerse yine belediyelerin tamamı CHP nin olacak gecmiste önceki gibi...
    Cevapla
  • Kesin biter 7 ay önce Şikayet Et
    Meral hanım, İP ayrı seçime girmede geç bile kaldı çünkü chp İstanbul Ankara Antalya Adana ...kazandığı tüm belediyeleri sanki tek başına yada hdp desteğiyle kazanmış ama bir yerde seçim kaybettiğinde kaybettiren Meral hanım ip mis gibi konuşup davranıyorlar iyi olunca chp ve hdp den kötü olunca ip ve Meral hanimdan Meral hanım bir daha masaya donerlerse ip bu kez kesin biter
    Cevapla
  • Köşker kamil 7 ay önce Şikayet Et
    Bunlar Türk milli takımında oynayıp başkalarının kazanmasını isteyen oyuncular . Ülkenin çıkarlarını kim düşünsün .Bizde bu siyasetçiler yüzünden Mansur medeniyetler seviyesine bir türlü çıkamıyoruz maalesef….!
    Cevapla
  • …. 7 ay önce Şikayet Et
    Hala bunlara inananlara acıyorum. Allah bu milletin başına hayırlı muhalefet getirsin.
    Cevapla
  • Türk 7 ay önce Şikayet Et
    Selçuk hoca nerelere kadar düştün yazık sana.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler