Kalp krizi geçiren İYİ Partili Ceylan, adaylıktan çekildi

İYİ Parti Sivas Belediye Başkan adayı Mehmet Ceylan, sağlık sorunu nedeniyle adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Kalp krizi geçiren İYİ Partili Ceylan, adaylıktan çekildi
Kalp krizi geçiren İYİ Partili Ceylan, adaylıktan çekildi
GİRİŞ 01.02.2024 13:43 GÜNCELLEME 01.02.2024 14:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Sivas Belediye Başkan adayı Mehmet Ceylan, İYİ Parti Sivas İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, bir süre önce kalp krizi geçirdiğini söyledi.

Sivas için büyük hayalleri olduğunu belirten Ceylan, "Sivas'ı büyükşehir, sanayi şehri ve modern bir bilim şehri yapmak gibi hayallerim vardı ama geçirmiş olduğum kalp krizi nedeniyle genel başkanımız Meral Akşener'in de iznini alarak bu kutsal görevimden çekilmek zorunda kaldım. Bütün Sivaslı hemşerilerime ve dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, haklarını helal eksinler" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • mahmut dereli. 2 ay önce Şikayet Et
    Kutsal görev vay be davadaki ayrıntıya bak
    Cevapla
  • Zzz 2 ay önce Şikayet Et
    Siz esas seçime az kala görün bu hastalıkları adaylıkdan çekilmeleri şantaj tehdit perde arkası oyunlara hazır olun
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Yanlış partiyle yola çıkmışsın gölge etmeyin o şehre yeter
    Cevapla
  • Dava 2 ay önce Şikayet Et
    Ne davası anlamadım.CHP ile KCK ile bilmem nelerle beraber olun ondan sonra davaymış.Kusura bakmayın bizim böyle geniş bir davamız yok
    Cevapla
  • Ahmet 2 ay önce Şikayet Et
    Be adam dava duba bunlar senin beklentilerin disinda olan secmedigin seyler sivas seni vekil olarak denedi et balik demir celik sen ve senin gibilerin cebine girdi diye biliyorum nasil aymazlik ki birdegelip baskanliga oynaya bilecek kadar kendini buyuk goruyorsun Allahin adaleti dahada buyuk tecelli etmeli derim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!