İYİ Parti ABB Başkan adayı Yıldırım adaylık belgelerini il seçim kuruluna teslim etti

İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için adaylık belgelerini Ankara İl Seçim Kuruluna teslim etti.

İYİ Parti ABB Başkan adayı Yıldırım adaylık belgelerini il seçim kuruluna teslim etti
İYİ Parti ABB Başkan adayı Yıldırım adaylık belgelerini il seçim kuruluna teslim etti
GİRİŞ 20.02.2024 18:18 GÜNCELLEME 20.02.2024 18:18

Ankara İl Seçim Kurulu Başkanlığına adaylık belgelerini teslim eden Yıldırım, daha sonra açıklamalarda bulundu. Yıldırım, İYİ Parti’nin ilk defa 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi için aday gösterdiğini ifade ederek, “Bu birinciliği bugün burada başlatıp, seçimin sonunda da birinci olmak için bugün başvurumuzu yapmış olduk. Herkese hayırlı uğurlu olsun. Kazanan Ankara olsun ve centilmence bir yarış olsun” ifadelerini kullandı.

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) 31 Mart’ta yarışacak olan adayların listelerini teslim etmek üzere siyasi partilere verdiği süre bugün saat 17.00 itibarıyla son buldu.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gurur projeleri okullarda ders olarak anlatılacak
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri