İmamoğlu'nun yeni seçim yüzü! Tesettürlü kadın, sakallı erkek aranıyor

CHP'li İBB’nin fonlandığı öğrenilen ve Ekrem İmamoğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu kavgasında Kılıçdaroğlu saflarına geçen İBB Haber’den yeni bir paylaşım daha geldi.

GİRİŞ 19.03.2024 15:54 GÜNCELLEME 19.03.2024 15:55
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Her seçim döneminde olduğu gibi 31 Mart yerel seçimlere geri sayım başlayınca CHP yönetiminin iki yüzlülüğü ve samimiyetsizliği gün yüzüne çıkıyor. Seçimlerde muhafazakar seçmenin oyunu almak isteyen Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, türlü oyunlarına bir yenisini daha ekledi.

SECCADE DAĞITTI, KUR'AN-I KERİM OKUDU

İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde vatandaşlara seccade ve zikirmatik dağıtmaya başlamış ve seçim arifesinde katıldığı taziye programlarında da Kur'an-ı Kerim okuyarak muhafazakar çevrenin gözünü boyamaya çalışmıştı.

TESETTÜRLÜ KADIN VE SAKALLI ERKEK TERCİHİ

İmamoğlu’nun kampanya ajansı, evlere promosyon dağıtmak için günlük yevmiyeli personel aramaya başladı.

Son dönemlerde İmamoğlu’na muhalifliğiyle gündem olan İBB Haber sayfası, "Ekrem İmamoğlu’nun kampanya ajansı evlere promosyon dağıtmak için günlük yevmiyeli personel arıyor. Tesettürlü kadın ve sakallı erkek detayı dikkat çekti." paylaşımıyla İmamoğlu’nun son kozunu ifşa etti.

GAZZE’YE “YARDIM TIRI” ŞOVU

Hamas'ı 'terörist' ilan edip aylardır Gazzelilere yapılan zulmü görmezden gelen CHP’nin İBB adayı, seçim yaklaşınca oy uğruna Gazze'ye yardım şovu düzenlemişti.


Aylardır Gazze'de katledilen insanlar için ağzını açmayan Ekrem İmamoğlu, Gazze halkına ulaştırılmak üzere insani yardım malzemesi yüklü 5 tırı düzenlediği şovla İstanbul'dan uğurlamıştı.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 93
  • Ismail 1 ay önce Şikayet Et
    Enayi avina cikmislar. Kimbilir kac koyun kapana kapilir
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Yalan söyleyen çok terler tıbben böyledir,imamoğluda yalan söylediği için çok terliyor.
    Cevapla
  • Gu bir 1 ay önce Şikayet Et
    Bu İngiliz usagina hala oy veriyorlar şaşıyorum
    Cevapla
  • Gu bir 1 ay önce Şikayet Et
    Bu İngiliz usagina hala oy veriyorlar şaşıyorum
    Cevapla
  • Sosyal Çalışmacı 1 ay önce Şikayet Et
    Bitlis'te kapıma öyle bir broşür bırakmışlardı ki besmele ile başlamış, içinde 4 tane de hadis-i şerif vardı. Okları ve kırmızı rengi görmeseydim broşürü Hüda-Par hazırlamış sanırdım. Günah olur diye çöpe de atamadım. Uygun bir yerde yakacağım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi