TBMM kararı Resmi Gazete'de! AK Partili Atalay Uslu Başkan seçildi

Erzincan'ın İliç ilçesindeki bir altın madeninde meydana gelen kazanın tüm yönleriyle araştırılması ve benzer kazaların önlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırması Komisyonu'na üye seçimine dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

TBMM kararı Resmi Gazete'de! AK Partili Atalay Uslu Başkan seçildi
TBMM kararı Resmi Gazete'de! AK Partili Atalay Uslu Başkan seçildi
GİRİŞ 19.04.2024 01:40 GÜNCELLEME 19.04.2024 01:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Karara göre, konuya ilişkin kurulan Meclis Araştırma Komisyonu'nun Başkanı AK Parti Antalya Milletvekili Atalay Uslu oldu.

KOMİSYON ÜYELERİ DE BELİRLENDİ

Komisyonda, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek komisyon başkanvekili, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan komisyon sözcüsü, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ise katip üye olarak belirlendi.

Komisyon üyeleri ise, CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, Saadet Partisi Ankara Milletvekili Mesut Doğan, CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, AK Parti İstanbul Milletvekili Şengül Karslı, AK Parti İstanbul Milletvekili Oğuz Üçüncü, İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat, CHP Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, DEM Parti Tunceli Milletvekili Ayten Kordu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ve CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'dan oluştu.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Şirketin ortağı kimdi hiç ses çıkıyor mu.
    Cevapla
  • 1 misafir. 1 hafta önce Şikayet Et
    Komisyon 3 olur 5 olur 7 olur.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    bol bol harcırah alırlar 20 kişi daha ekleyin az olmuş
    Cevapla
  • HakanKTR 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu kadar işe yaramaz ne yapacaz gidip keşif mi yapacak boş boş izleyecek mi??
    Cevapla
  • Sinan 1 hafta önce Şikayet Et
    az olmuş bir 50 milletvekili daha seçsinler ne de olsa az maaş alıyorlar azcık yan gelir iyi olurdu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama
İYİ Parti'de devir teslim töreni gerçekleşti