Nokia'nın kliması tanıtıldı

Nokia artık klima üretimine de başladı. Wi-Fi desteği, hareket sensörleri ve iklim kontrol sistemleri gibi teknolojik özellikler taşıyan Nokia markalı klima dikkatleri üzerine çekti.

Nokia'nın kliması tanıtıldı
Nokia'nın kliması tanıtıldı
GİRİŞ 24.12.2020 16:03 GÜNCELLEME 24.12.2020 16:03

HMD Global çatısı altında faaliyetlerini yürüten bir zamanların efsane telefon üreticisi Nokia, farklı pazarlarda şansını demek istiyor.

Geçtiğimiz haftalarda ilk kablosuz kulaklığını tanıtan Nokia, şimdi de kendi adını taşıyan ilk akıllı klimasını görücüye çıkardı.

Dahili Wi-Fi, akıllı hareket sensörleri, iklim kontrol sistemi, çok aşamalı filtre gibi dikkat çeken özelliklerle gelen Nokia klimalar, 5 farklı modelden oluşuyor.

Hint e-ticaret platformu Flipkart ile Nokia arasında geçtiğimiz yıl imzalanan anlaşmanın sonucunda 29 Aralık itibarıyla Hindistan'da piyasaya sürülecek klimalar, 420 dolardan başlayayan fiyatlarla satılacak.

Flipkart'ın markalardan sorumlu başkan yardımcısı Dev Iyer, klimaların Hindistan'da üretildiğini ve çevre dostu olduklarını söyledi. Şu an için Nokia klimaların uluslararası pazarda satılıp satılmayacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor