Samsung Unpacked tarihi netleşti! Yeni modeller sahneye çıkacak

Samsung’un yeni ürünlerini tanıtacağı 2021 Galaxy Unpacked etkinliğinin tarihi resmi olarak açıklandı. Unpacked etkinliğinde Samsung’un en yeni akıllı telefonları ve giyilebilir teknoloji ürünleri tanıtılacak.

Samsung Unpacked tarihi netleşti! Yeni modeller sahneye çıkacak
Samsung Unpacked tarihi netleşti! Yeni modeller sahneye çıkacak
GİRİŞ 18.07.2021 15:59 GÜNCELLEME 18.07.2021 15:59

Samsung’un 2021 Galaxy Unpacked etkinliği birkaç sızıntı ile ortaya çıkmıştı ve bu sızıntı nihayet doğrulandı. Bu etkinlikte tanıtılacak cihazlar da tamamen netlik kazandı. Bu etkinlik, yeni katlanabilir akıllı telefonlar, bir çift kablosuz kulaklık ve yeni bir akıllı saati kapsıyor.

Samsung 4 yıllık modele güncelleme yayınladıSamsung 4 yıllık modele güncelleme yayınladı

Samsung’dan uygun fiyatlı 5G modeller geliyorSamsung’dan uygun fiyatlı 5G modeller geliyor

Galaxy Buds 2, Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic, Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 cihazları 11 Ağustos tarihinde etkinlik ile tanıtılacak. Bu tarih Samsung tarafından paylaşılan bir fotoğraf ile doğrulandı.

GALAXY S21 FE SÜRPRİZİ

Ayrıca 2021 Galaxy Unpacked etkinliği ile Samsung’un başka cihazların da tanıtımını yapacağı bekleniyor. Ayrıca Samsung sızıntıları ile ünlenen Blass, Twitter üzerinden Samsung’tan önce bir tarih belirtmiş ve kesinlikle Galaxy S21 FE modelinin kullanıcılar ile buluşacağını söylemişti.

Etkinliğin başlangıç saatinin Türkiye saatine göre saat 18.00’da olması ve YouTube üzerinden yayınlanması bekleniyor. Bu sızıntı, Samsung’un bölgesel internet sitelerinden birinde yayınlanan bir ön gösterim gibi görünüyor. Tabii ki de bu resmi bir duyuru değil.

Fragman açıkça Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 cihazlarının dış tasarımını da içeriyor. Bu cihazların etkinlikte piyasaya sürülmesi kimseyi şaşırtmayacak gibi duruyor. Samsung bu etkinlik ile birlikte bu iki yeni katlanabilir telefonunu da tanıtacak.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu