Amazon Prime Video'ya 'Video Partisi' özelliği eklendi

Amazon'un film izleme servisi Prime Video için yeni bir güncelleme yayınlandı. Yeni güncellemeyle birlikte mesafeler fark etmeksizin arkadaşlarınızla film izleyebiliyorsunuz.

Amazon Prime Video'ya 'Video Partisi' özelliği eklendi
Amazon Prime Video'ya 'Video Partisi' özelliği eklendi
GİRİŞ 30.06.2022 11:01 GÜNCELLEME 30.06.2022 14:33

Amazon, Prime Video için yeni bir güncelleme yayınladı. Arkadaşlarınızla birlikte uzaktan film veya dizi izlemenizi sağlayan yeni güncellemeye Video Partisi (Watch Party) adı verildi. İzleme partisi akıllı TV'lerde, Xiaomi Mi Box gibi cihazlarda ve Xbox veya PlayStation gibi oyun konsollarında kullanılabiliyor.

Bu özellik, masaüstü bilgisayarlarda, Fire TV cihazlarda, iOS ve Android'deki Prime Video uygulamasında zaten bulunuyordu. Artık Prime Video'yu destekleyen hemen hemen her tür cihaz üzerinden arkadaşlarınızla birlikte film veya dizi izleyebilirsiniz.

Amazon tarafından yapılan açıklamada  "Prime Video Partisi, müşterilere arkadaşları, aileleri ve diğer Prime Video kullanıcılarıyla paylaşmaları için sürükleyici bir deneyim sunuyor. Bir ev sahibi, parti bağlantısını paylaşarak 100'e kadar kişinin eğlenceye katılmasına izin vererek partiyi başlatıyor. Dizi veya film boyunca sohbet edin. Watch Party, insanları kendi oturma odamızın rahatlığında bir araya getiriyor" denildi.

Amazon, Covid-19 salgını ile birlikte popülerlik kazanan uzaktan izleme özelliğini kullanıma sunan tek şirket değil. Ülkemizde yeni hizmet vermeye başlayan Disney Plus'da da bu özellik "GroupWatch" olarak bulunuyor. Netflix'te ise böyle bir özellik olmasa da, "Netflix Party is now Teleparty" isimli tarayıcı uzantısı insanlara uzaktan izleme için yardımcı oluyor.

KAYNAK: HABER7
Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler