Microsoft o sorunu kabul etti: Outlook'ta aranan e-postalar bulunamıyor!

Microsoft'un e-posta hizmeti Outlook'ta uzun süredir çözülemeyen bir sorun mevcut. Kullanıcılar arama yaptıklarında ilgisiz sonuçların çıkması nedeniyle e-postalarını bulmakta zorlanıyor.

Microsoft o sorunu kabul etti: Outlook'ta aranan e-postalar bulunamıyor!
Microsoft o sorunu kabul etti: Outlook'ta aranan e-postalar bulunamıyor!
GİRİŞ 11.07.2022 12:25 GÜNCELLEME 11.07.2022 12:25

Outlook'un masaüstü programında arama yapan kullanıcılar sonuçların alakasız olması üzerine Microsof'a geri bildirimde bulundu. Yoğun geri bildirim sonrası Microsoft "Windows Outlook Masaüstü programında arama yaparken, arama sonuçlarında en son e-postaları göremeyebilirsiniz" diyerek sorunu kabul etti.

Özellikle Windows 11 yüklü bilgisayarlarda Outlook'ta arama yaparken, e-posta programı bazen son iletilerle ilgili sonuçları listeleyemiyor. Sorunun Windows'ta yerleşik olarak bulunan Dizin Oluşturma Hizmetinden kaynaklandığı tahmin ediliyor. 

Microsoft, konuyu araştırdığını ve "şu anda bir çözüm üzerinde çalıştığını" söyledi. Çözüm olarak Microsoft, Windows kullanıcılarının Windows Dizin Oluşturma Hizmetini devre dışı bırakmalarını ve Outlook'un yerleşik aramasını kullanmalarını önerdi.

Bu, Microsoft'un Outlook kullanıcılarını Windows yüklü bilgisayarlarda e-posta arama sorunu konusunda ikinci kez uyarması oldu. Geçen yıl, Outlook kullanıcıları Windows Office 365 için Outlook, Outlook 2019 ve Outlook 2016'da e-posta aramada sorun yaşamıştı.

KAYNAK: HABER7
Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!