Meta duyurdu: Sadece onaylı hesaplar görebilecek!

Meta, Instagram'da yalnızca Meta Verified için ödeme yapan kişilerin gönderilerini gösteren bir akış test ediyor.

Meta duyurdu: Sadece onaylı hesaplar görebilecek!
Meta duyurdu: Sadece onaylı hesaplar görebilecek!
GİRİŞ 24.10.2023 10:32 GÜNCELLEME 24.10.2023 10:32

Instagram başkanı Adam Mosseri'nin Pazartesi günü yaptığı açıklamaya göre Instagram, yalnızca Meta Verified kullanıcılarının gönderilerini görmenizi sağlayan bir geçişi test ediyor. Mosseri, yayın kanalında "Bunu insanlar için yeni bir kontrol ve işletmeler ile içerik oluşturucuların keşfedilmesi için bir yol olarak araştırıyoruz" diye yazdı.

Yeni Meta Verified geçişi, uygulamanın üst kısmındaki Instagram logosuna dokunduğunuzda "Takip Edilenler" ve "Favoriler" altında bir seçenek olarak görünecek. Geçişin öne çıkması, insanlara Instagram akışında daha belirgin bir şekilde görünmeyi denemek için yeni bir yol sunduğundan, web'de 11.99 $ veya bir uygulamada 14.99 $ olan Meta Verified için ödeme yapmayı daha çekici bir teklif haline getirebilir.

Bununla birlikte, Mosseri'nin gönderisi testin ne kadar büyük olduğunu veya kimlerin erişebileceğini söylemedi, ancak insanları "bunu kullanmak isteyip istemediğinizi bize bildirin" diye teşvik etti.

META VERİFİED PROGRAMINI BU YILIN BAŞINDA BAŞLATMIŞTI

Bu yılın başlarında Meta, Instagram ve Facebook için abonelerine mavi doğrulama onay işareti, daha iyi müşteri desteği ve kimliğe bürünmeye karşı koruma gibi özellikler sağlayan Meta Verified programını tanıttı.

Şirket ilk olarak Avustralya ve Yeni Zelanda'da test etmeye başladı, bir ay sonra ABD'ye getirdi ve Eylül ayında Meta Verified'ın işletme hesapları için kullanılabilir olacağını duyurdu.

Meta, eski adı Twitter olan X'in ücretli doğrulama uygulamasını başlatıp feci sonuçlar almasından birkaç ay sonra bu programı duyurdu. X Premium'un bir parçası olarak, aboneler konuşmalarda ve aramada daha üst sıralarda görünüyor, bu da genellikle X'teki yanıtlar arasında gezinmeyi çok daha kötü hale getirdi.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...