Elektronik sözlüğünüzü güncelleyin

En çok kullanılan tercüme programlarından Babylon Pro için yeni bir sürüm yayınlandı. Ücretsiz deneme sürümünü buradan indirin.

Elektronik sözlüğünüzü güncelleyin
Elektronik sözlüğünüzü güncelleyin
GİRİŞ 08.01.2009 11:44 GÜNCELLEME 06.05.2019 12:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başarılı bir çeviri programı olan Babylon Pro için 7.5.2(r5) sürümü yayınlandı. 75 dilde çeviri, 17 dilde metin çevirisi yapan Babylon, tek tıkla aktivasyon, yayıncılardan sonuçları tarama, Wikipedia dahil ansiklopedik içerik görüntüleme, yazma araçları ve alternatif yazım şekilleri gibi kolaylıklar sunuyor. 

 

YORUMLAR 2
  • Avşar Beyi 15 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Büyükalbayrak Bilinçsizcee Kurulum Yapmayın. Kurulum sırasında "çok goley next next diyom guruyom" diyenlerdensin anlaşılan. Babylon'u 5. versionundan buyana kullanırım eşsiz bir program. Kurulurken ise size soruyor o seçenekleri, "toolbar ekleyimmi, arama sayfanı babylon sayfası olsun mu,..." gibi o kutucukları kaldırıp yüklersen sadece sözlüğü kurmuş olursun. Lütfen biraz bilinçli kullanıcı olalım. Haber7 ile ne alaka anlamadım.
    Cevapla
  • Mehmet Büyükalbayrak 15 yıl önce Şikayet Et
    Aldatma mı?. Denemek için programı indirdim ve kurdum. Çalıştırmak isteyince, deneme süremin dolduğunu bildiren bir mesaj geldi. Ben de programı kaldırdım. Daha sonra İnternet Explorer'i çalıştırdığımda eski ayarlarımın değiştiğini, başlığa babylon'un yerleştiğini gördüm. Bakalım kurtulabilecek miyim. Sanırım bu da haber7.com'un kazığı...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK'ya peş peşe darbeler! 23 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
'Yasal zorunluluk' diyerek açıkladı! 27 belediyeye kayyum geliyor