İkisi de aynı haberle şok oldu!

Gani Müjde, TMSF'nin el koyduğu Show Tv'nin en büyük alacaklısı ve borçlusu olduğunu söyledi. Kanalın borçlu olduğu bir diğer isim de Acun Ilıcalı..

İkisi de aynı haberle şok oldu!
İkisi de aynı haberle şok oldu!
GİRİŞ 18.05.2013 09:08 GÜNCELLEME 18.05.2013 18:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Bodrum ilçesinde BOYİT'in düzenlediği bir konferansa katılan ünlü yapımcı ve senarist Gani Müjde, sahneye çıkmadan önce aldığı üzücü habere rağmen izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Bodrum Yarımadası İletişim Topluluğu'nun Bodrum Ticaret Odası toplantı salonunda düzenlediği "Gülümsemesini Bilmeyen Dükkan Açmasın" başlıklı konferansta konuşan Gani Müjde, seyircileri kahkahaya boğdu. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı konferansta hayatından örnekler anlatan Müjde, aldığı kötü haberi de seyircilerle paylaştı.

Sahneye çıkmadan 15 dakika önce aldığı haberle dengesinin bozulduğunu ifade eden Müjde, "Show Tv'ye TMSF el koymuş. Show Tv'nin en büyük alacaklısı ve borçlusu Acun ve benim. Yani ne olacak bilmiyorum. Çünkü Show Tv normal bir ödeme yapmıyordu. Faktorin firmalar üzerinden ödeme yapıyordu yapımcılara. Bizde o ödemelerin kefiliydik. Şimdi dolayısıyla hem alacağımız var çok fazla hem de kefalet senetlerinde imzamız var. Bunları nasıl halledeceğiz bilmiyorum" dedi.

Mağdur olduğunu belirten Gani Müjde'nin senaristliğini yaptığı ‘Pis Yedili' ve ‘Salih Kuşu' isimli iki dizisi de Show Tv'de ekranlara geliyor.

Müjde il birlikte Acun Ilıcalı da, Show TV'nin borçlu olduğu isimlerden biri.

Acun'un yaklaşık 50 milyon dolar alacaklı olduğu iddia ediliyor.

YORUMLAR 4
  • Esad Kılıç 10 yıl önce Şikayet Et
    daha beter olun. kefilmiş, neye kefil oldu isen sonucunu çekersin sana imtiyaz mı sağlayacaklar, sağlarlarsa haram olsun, memleketini ahlakını dipten körelten yapımların sahipleri
    Cevapla
  • KADIR ejderha 10 yıl önce Şikayet Et
    şok olduysalar.. şok olduysalar yöneticilerinde problem var demek. devlet hiçbir yere ön uyarı yapmadan el koymaz. mesela ben bir bankadan alacağım için 5 aydır uğraşıyorum. enson icraya verdim oda 2 kere ihtar çekti hala bişey yok.. el koymak en son iş.
    Cevapla
  • celal okur 10 yıl önce Şikayet Et
    burak yılmaz a katılıyorum!. pis yedili ve benzeri diziler türk gençliğinin ruh yapısını kirleten diziler.maalesef gençlerde de ideal ve hedef olmayınca bunları seyredip hayatı böyle zannediyorlar.Allah böyle dizi ve kanallara fırsat vermesin.ahirette bunlar milletin hesabını nasıl verecek?
    Cevapla
  • Burak YILMAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    Beter Olsun. Pis Yedili den daha pis dizi mi var? Adı üsütnde pis.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Belçika Başbakanı Alexander De Croo duyurdu... AB'de İsrail'e karşı büyük darbe hazırlığı
Icardi'nin transfer olacağı iddia edilmişti! Tümer Metin: Beni aradılar