Oktay Kaynarca'dan Erhan Çelik'e sert cevap

Cezaevinde yatan Deniz Seki’nin dizide oynamasını eleştiren Gülben Ergen’in eşi Erhan Çelik’e Oktay Kaynarca’dan sert yanıt gecikmedi...

Oktay Kaynarca'dan Erhan Çelik'e sert cevap
Oktay Kaynarca'dan Erhan Çelik'e sert cevap
GİRİŞ 12.12.2015 09:02 GÜNCELLEME 12.12.2015 11:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda yatan Deniz Seki, Oktay Kaynarca’nın başrolünü oynadığı ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Erhan Çelik, “Mahkum oğluna yaptığı ekmeği yasak diye veremeyen analar varken, imtiyazla cezaevine koca dizi seti sokmak nedir?” diye eleştiri yapınca Kaynarca’nın cevabı gecikmedi:

“Biz ekmekten de daha değerli bir şey, umut soktuk içeriye. Birilerinin cebinde taş biriktirip atmaya hazır beklemesi üzücü... Taş attıkları da kim? Deniz Seki! Daha düne kadar bağırlarına bastıkları, şarkılarını dinledikleri Deniz Seki! Bu işin alt yapısında tamamen iyi niyet ve gerçekten bir moral verme söz konusudur. Böyle bir şey yaptık da cinayet mi işlendi?”

Çıkacak ve çocuk yapacak

Seki cezaevindeyken ‘Hayat 2 Bilet’ şarkısının klibinde yer alan Gülben Ergen için ise Kaynarca, “Bu kadarcık umudu bile çok gören kara yürekli insanlar daha düne kadar yakınlarının, o kıza dair kliplerinin içinde olmasına ses çıkarmıyorlardı. Deniz Seki hapisten çıkacak ve çocuk yapacak” dedi.

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 5
  • mustafa akbulut 8 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun erhan kardeş bu deniş ne yapmış bu zamana kadar ne yapmış uyuşturucu satmış eğer suçsuz sa da ne geziyor kodeste
    Cevapla
  • Gülben 8 yıl önce Şikayet Et
    hepsi şovcu, herkes rol kesiyor
    Cevapla
  • gresunlu 8 yıl önce Şikayet Et
    önce aynaya bakip sonra baskalarini elestiricen samimiyetsiz insanlar
    Cevapla
  • ERDAL 8 yıl önce Şikayet Et
    hacı dizin fiyasko, butarz spekülatif çıkışlar ile tutunmaya çalışma, adam gibi tutarlı bir dizi bul kendine. uyuşturucu sattığı için hapis cezası alan birini mağdur edebiyatı ile masum göstermek....... gerçekten yazık.
    Cevapla
  • baskentli 8 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan yorum yapmayin dizi reyting rekoru kiriyor bilip bilmeden konusmayin...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gelecek Partisi'nde restleşmeler! Davutoğlu'ndan ilginç çıkış: Şimdiden ilan etti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Enflasyon 4 ayda 20 puan birden düşecek