Bir Garip Aşk 85. bölüm fragmanı

‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında…

Bir Garip Aşk 85. bölüm fragmanı
Bir Garip Aşk 85. bölüm fragmanı
GİRİŞ 04.03.2016 11:49 GÜNCELLEME 04.03.2016 11:57

Kanal 7 ekranlarının tutkuyla izlenen dizisi ‘Bir Garip Aşk’ta bugün, Raizada ailesi Arnav ve Khushi arasındaki küslüğün bitmesi için elinden geleni yapar. Anjali ise geleneksel bir Hint ayini düzenleyerek ikiliyi buraya davet eder ve onların barışmasını sağlar. Bu barışma Shyam ve Daadi’nin tepkisini çeker. 

85. Bölüm

Khushi, Arnav’dan gelen aramaya yanıt vermediği için kendini suçlu hissetmektedir. Nani, Manaroma ve Nanda Kishore, Khushi’yi affetmesi için Arnav’a ile konuşurlar ancak o aldığı karardan dönmemekte ısrarlıdır. Bunun üzerine Anjali Hint ritüellerine uygun bir Mehendi ayini düzenler ve Arnav ile Khushi’yi de buraya davet eder. Ayinde Arnav, Khushi’den özür diler ve onun gönlünü almaya çalışır. İkili arasındaki bu yakınlaşma Daadi ve Shyam’ı harekete geçirir. Raizada ailesinin Gupta ailesine büyük bir sürprizi vardır. Shashi eve geldiğinde Shyam’ın da orada olduğunu görünce çok sinirlenir ancak Garima ona Shyam’ın artık eskisi gibi biri olmadığını söyler.

Farklı karakterlere sahip Kshushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav, herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushinin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden'dan Filistin'e destek gösteri hakkında açıklama
Eurovision'dan skandal Filistin kararı! Sertap Erener yine de gidecek mi?