Bir Garip Aşk 88. bölüm fragmanı yayında

‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında…

Bir Garip Aşk 88. bölüm fragmanı yayında
Bir Garip Aşk 88. bölüm fragmanı yayında
GİRİŞ 09.03.2016 10:47 GÜNCELLEME 09.03.2016 10:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen dizisi Bir Garip Aşk’ta bugün Arnav’ın babası ile ilişkisi ortaya çıkan Garima, kızına yaşattırdığı utançtan dolayı ondan özür diler. Ablası, Khushi’yi Gupta ailesinin yanına götürmek ister ancak o Arnav’ın kendisine verdiği sözden bahsederek gelemeyeceğini söyler. Daadi, Arnav’ın Khushi ile ilgili düşüncelerini değiştirmek için çabalasa da Arnav ve Khushi düğün hazırlıkları yapmaktadır.

88. Bölüm

Khushi’nin düğününü mahvettiği için kendini suçlayan Garima, kızından özür diler. Payal ve Madhumati, Khushi’yi de yanlarına alarak onu Gupta ailesinin yanına götürmek isterler. Khushi ise Arnav’ın kendisine evlilik sözü verdiğini ve onu bırakıp gitmek istemediğini söyler. Yaşanan tüm bu olumsuzluklara rağmen Arnav, Khushi ile evlenmekten vazgeçmez. Daadi ise Shyam ile yaptığı işbirliği gereği bu evliliğe karşı çıkar ve ona Garima gibi birinin kızı ile evlenmemesi gerektiğini söyler. Arnav ise Garima’nın masum olduğunu, asıl suçun kendi babasında olduğunu söyler. Arnav ve Khushi yeniden evlilik hazırlıklarına başlar.

Farklı karakterlere sahip Kshushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav, herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushi’nin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır.

YORUMLAR 1
  • Mina 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadarda güzel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası'ndan kredi ve enflasyon açıklaması
MSB duyurdu: 32 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi