Bir Garip Aşk 89. bölüm fragmanı

‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında…

Bir Garip Aşk 89. bölüm fragmanı
Bir Garip Aşk 89. bölüm fragmanı
GİRİŞ 10.03.2016 11:27 GÜNCELLEME 10.03.2016 11:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen dizisi Bir Garip Aşk’ta bugün, Shyam’ın Anjali’nin bebeğinin düşürmesi ile ilgisi olduğunu düşünen Khushi ve Arnav, Shyam’ın bilgisayarında izledikleri bir video ile her şeyi öğrenir. Ablasının intikamını almak isteyen Arnav, Shyam’ı polise ihbar eder. Khushi ile Nanda Kishore, Shyam aleyhinde ipuçları aramaktadır. 

89. Bölüm

Anjali’nin bebeğni düşürmesinin ardından olayın arkasında Shyam’ın olduğundan şüphelenirler. Gizlice Shyam’ın odasına giren ikili onun bilgisayarındaki video kayıtlarını izlediğinde şüphelerinde haklı olduklarını anlar. Arnav ablasının başına gelenlerin hesabını Shyam’dan sormaya kararlıdır ve bunun için polisi arayarak onun kendi çocuğunun ölümüne sebep olduğunu söyleyerek şikâyet eder. Khushi ve Nanda Kishore ise Shyam’ın suçlu olduğunu ispatlamak için delilleri aramaya başlar. Khushi, Anjali’ye doktor tarafından verilen ilaçların Shyam tarafından kürtaj hapları ile değiştirildiğini öğrenmiştir. 

Farklı karakterlere sahip Kshushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav, herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushinin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır.

YORUMLAR 1
  • Sevgi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir garip aşkı izlemek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yusuf Tekin üniversite sınavlarıyla alakalı çok değerli bir adım attı
Türkiye’de akademik enflasyon: Okul çok nitelik az