Bir Garip Aşk 91. bölüm fragmanı yayında

‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında…

Bir Garip Aşk 91. bölüm fragmanı yayında
Bir Garip Aşk 91. bölüm fragmanı yayında
GİRİŞ 14.03.2016 09:13 GÜNCELLEME 14.03.2016 09:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen dizisi Bir Garip Aşk’ta bugün, Arnav, Raizada malikânesinden kimsenin doğum gününü hatırlamamasından dolayı kendini kötü hisseder. Khushi’nin hatırlıyor olmasını ümit eder ancak Khushi’den de beklediği ilgiyi göremeyen Arnav onunla kavga eder. Yine bencilliğine yenik düştüğü için kendine kızan Arnav, Khushi’nin gönlünü almak için ona kendi elleriyle Jelabi tatlısı hazırlar.

91. Bölüm

Arnav ailesinden hiç kimsenin doğum gününü hatırlamamasından dolayı çok üzülür. Tek umudu Khushi’dir ancak Khushi de doğum gününü unutunca büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Arnav açıkça belli etmese de bu konuda alıngalık gösterir ve Khushi ile tartışırlar. Ancak daha sonra Khushi’ye yaptıklarından dolayı pişman olur ve onun gönlünü almak için mutfağa geçerek Jelabi tatlısı yapar. Diğer yandan Khushi, Arnav’a gitttiği elbise tasarım dükkânında tanıştığı bir çocuktan bahseder. Aynı çocuğu Nanda Kishore ile birlikte alışveriş yaparaken yeniden gören Khushi, o esnada bir çetenin çocuğu kaçırmaya çalıştığını farkeder ve onu kurtarmak ister. Arnav okuldan arkadaşı Sheental ve oğlu Aarav ile karşılaşır. Aarav, Khushi’nin kurtardığı çocuktur ve Khushi’yi onun nasıl canını riske atarak kendisini çetenin elinden kurtarmaya çalıştığını anlatır.

Farklı karakterlere sahip Kshushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav, herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushinin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır.

YORUMLAR 2
  • busenur 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir garip aşk final girmesi hiç istemiyorum
    Cevapla
  • Sedanur 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet bende
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den İran'a tepki: Yaptıkları hoş değil
Fide dağıtımında 5 bin kişi, kuyruk oluşturdu