Bir Garip Aşk 100. bölüm fragmanı yayında

‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında…

Bir Garip Aşk 100. bölüm fragmanı yayında
Bir Garip Aşk 100. bölüm fragmanı yayında
GİRİŞ 25.03.2016 09:10 GÜNCELLEME 25.03.2016 09:19

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen dizisi Bir Garip Aşk’ta bugün, Khushi, Hindistan’ın en güzel kadınının seçileceği Bayan Hindistan Güzellik yarışmasına katılmak ister. Onun bu beklenmedik isteği evdekileri şaşırtırken Manaroma, Khushi’yi kıskanmaya başlar ve onun bu yarışmaya katılmasını engellemeye çalışır. Arnav ise Khushi’ye şirketinde bir iş ayarlar

100. Bölüm

Khushi, Hindistan’ın en güzel kadınının belirleneceği Bayan Hindistan adlı güzellik yarışmasına katılmaya karar verir. Malikânenin bir köşesinde gizlice yarışmaya hazırlanan Khushi’yi görenler onun yarışmaya katılma kararı aldığını duyunca çok şaşırırlar. Nani, Khushi’yi desteklerken Manaroma kıskançlığa kapılır ve Khushi’ye karşı çıkar. O, Khushi’nin çalışmalarını sabote etmek için bir plan yapmaya karar verir. Diğer yandan Arnav, Khushi’yi firmasının moda çizim projesi bölümünün başına getirmek ister ancak Khushi bunu kabul etmez.

Farklı karakterlere sahip Kshushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav, herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushinin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Otobüs şarampole devrildi: Ölü ve yaralılar var
Saraçhane provokasyonunda polislere kaldırım taşı atıldığı anlar ortaya çıktı!