Bir Garip Aşk 102. bölüm fragmanı yayında

‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında…

Bir Garip Aşk 102. bölüm fragmanı yayında
Bir Garip Aşk 102. bölüm fragmanı yayında
GİRİŞ 29.03.2016 09:03 GÜNCELLEME 29.03.2016 09:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen dizisi Bir Garip Aşk’ta bugün, Sam adlı model eğitmeni Arnav’ın ricası üzerine Khushi’yi yarışmaya hazırlar. Yarışmada eşler ve kocalarının birlikte performanslarını sergileyecekleri etaba kadar elenmeden gelen Khushi’ye yarışma Jürisinden izin alan Arnav eşlik edecektir. İkili bu turun kazananı olsa da Khushi’yi zorlu bir final beklemektedir.

102. Bölüm

Arnav, Khushi’ye yardım etmesi için modellere fiziksel antrenmanlar yaptıran Sam’den yardım ister. Sam Khushi’ye modellik ile ilgili önemli bilgiler verir ve yarışmanın yetenek turu için Khushi’ye özel bir kostüm seçer. Diğer yandan yarışma jürisi eşlerin birlikte sahne alacağı bölümde Arnav’a Jüri üyesi olmasına rağmen Khushi’ye eşlik etmesi için izin verirler. Khushi’nin yarışmadaki en büyük rakibi Amrita adlı modeldir ve Jüri ikisi arasında karar vermekte zorluk çekerken Amrita’nın hile yaptığı ortaya çıkınca yarışmadan diskalifiye edilir. Bu kararın ardından eşler turunun galibi Khushi ve Arnav seçilir. Geriye son bir tur kalmıştır ancak Arnav yarışmanın adil olması için kendisinin bu turda Jürilikten çekildiğini anons ettirir.

Farklı karakterlere sahip Kshushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav, herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushinin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır.

YORUMLAR 3
  • filiz 8 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin bu son bölümü sanırım biz çalışanlar hafta içi işte olduğumuzda diziyi seyredemedik ya da internetten izlemek zorunda kalıdık. lütfen diziyi yayından kaldırmayıp hafta sonu tekrar yayınlayın Birde ek bölümleride yayınlayın
    Cevapla
  • ebru 8 yıl önce Şikayet Et
    Dizi türk ailesine çok uygun bir dizi lütfen örnek alsınlar türk dizileri
    Cevapla
  • aysegul 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu dızıyı cok begendım lutfen bıtmesın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe yeni sezonun ilk transferini yaptı! Prensipte anlaşıldı
Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu