Sensiz Olmaz 27. bölüm fragmanı (10 Mayıs) yayınlandı: Sensiz Olmaz 26. bölüm Kanal 7 izle

Sensiz Olmaz 27. bölüm fragmanı yayınlandı. KANAL 7 ekranlarının sevilen hint dizisi Sensiz Olmaz hafta içi her gün saat 16.00'da izleyicisiyle buluşuyor. 10 Mayıs Salı günü ekranlara gelecek Sensiz Olmaz 27. bölümde neler yaşanacak? Rüyasında Rudra ve Laila hakkında rüya gören Paro uyandığında neyle karşılaşıyor? İşte Sensiz Olmaz 27. bölümüyle ilgili detaylar...

GİRİŞ 10.05.2016 10:17 GÜNCELLEME 10.05.2016 10:17

Sensiz Olmaz 27. bölüm fragmanı yayınlandı. KANAL 7 ekranlarının sevilen hint dizisi Sensiz Olmaz hafta içi her gün saat 16.00'da izleyicisiyle buluşuyor. 10 Mayıs Salı günü ekranlara gelecek Sensiz Olmaz 27. bölümde neler yaşanacak? Rüyasında Rudra ve Laila hakkında rüya gören Paro uyandığında neyle karşılaşıyor? Sensiz Olmaz 27. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Orjinal adı Rangrasiya olan Sensiz Olmaz hafta içi hergün saat 16.00'da ekranlara geliyor. KANAL 7 ekranlarının sevilen hint dizisi Sensiz Olmaz (Rangrasiya) 27. bölümüyle bugün ekranlara gelecek. Peki Sensiz Olmaz (Rangrasiya) 27. bölümde neler yaşanacak? İşte Sensiz Olmaz (Rangrasiya) 27. yeni bölüm fragmanı.. 

SENSİZ OLMAZ 27. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Rüyasında Rudra ve Laila hakkında gördükleri yüzünden morali bozulan Paro, uyandığında kötü bir sürprizle karşılaşacaktır. Laila yüzünden Rudra ve Paro’nun arası bozulmuştur. Dilsheer oğlundan Paro ve evlilik hakkında neler düşündüğünü öğrenmek ister. Maithili, Paro’yu Laila’ya karşı temkinli davranması konusunda uyarmıştır. Mohini ile alışverişe çıkan Laila, ona Sumer hakkında sorular sorar. Sunehri gazetede gördüğü bir dans etkinliği ilanını Maithili ve Paro’yla paylaşır. Onlar bu etkinliğe katılmak için hazırlıklar yaparken Rudra, Kral Thakur’un adamlarının kendilerine zarar verebileceğini söyleyer ve gitmelerine izin vermez. Mohini’nin eve çağırdığı gösteri sanatçılarına rüşvet veren Laila, onlardan Paro’yu üzecek bir şey yapmalarını ister. Bu durumu öğrenen Rudra, Laila’yı bir an önce evden göndermeye karar verir. Rudra, Laila’yı konaktan gönderebilecek mi?

Sensiz Olmaz 27. bölüm fragmanı haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki Sensiz Olmaz (Rangrasiya) 9 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan 26. bölümde neler yaşanmıştı? İşte Sensiz Olmaz (Rangrasiya) 26. bölüm özeti.. 

Laila’nın kurduğu tuzağa düşen Paro’nun gözleri geçici bir süre de olsa görme yetisini kaybetmiştir. Maithili ve Sunehri bunun bir kaza olduğunu düşünse de Mohini gerçeği biliyordur. Maithili, Paro ile Laila arasındaki yakınlaşmadan hoşnutsuzdur. Paro’nun başına gelenleri öğrenen Rudra çok hiddetlenir ancak Laila’nın tuzağı işe yarasa da planı ters tepmiştir. Rudra ve Paro artık hiç olmadıkları kadar birbirlerine yakındır. Bu duruma içten içe sinirlenen Laila, Rudra ile yakınlaşmak için her fırsatı değerlendirmeye çalışır. Laila, Paro uyuduktan sonra Rudra ile baş başa kalma fırsatı yakalar ancak gece uyandığında Rudra’yı yatağında göremeyen Paro onu ararken ikilinin konuşmalarına kulak misafiri olacaktır.

SENSİZ OLMAZ 26.BÖLÜM İZLE

SENSİZ OLMAZ KONUSU

Dünya genelinde beğeniyle izlenen Rangrasiya adlı Hint dizisinde genç bir köylü kızı olan Parvati (Sanaya Irani) ve Sınır Güvenlik Kuvvetleri Subayı olan Rudra (Ashihs Sharma) arasında yaşanan büyük aşkın hikâyesi anlatılmakta.

SENSİZ OLMAZ BAŞROL OYUNCULARI

Parvati, Paro (Sanaya Irani): Henüz çocuk yaşta anne ve babasını güvenlik güçleri tarafından yürütülen bir operasyonda kaybeden Paro bir çocuğun başına gelebilecek en büyük acıları yaşamasına rağmen hayata hep olumlu bakmayı başarmıştır. Paro’yu etrafındaki insanları imrendirecek kadar sevgi dolu yapan şey ileride bir gün kendisini sevebilecek bir insanla tanışma hayalidir.

Rundra (Ashish Sharma): Çocukken annesinin evi terk etmesi ile yaşadığı olumsuz duyguları üzerinden bir türlü atamayan Rundra, Parvati’nin tam tersi bir kişiliğe sahiptir. Parvati ne kadar sevgi doluysa Rundra da bir o kadar nefret doludur. Kadınların güzelliğinin aldatmaca olduğuna inanan Rundra’nın hayatında sevginin yeri yoktur. O kendini kariyerine adamış ve amansız bir Sınır Güvenlik Subayı olmuştur.

Laila (Ankita Sharma): Rudra ve Parvati’nin aşkları arasında kalan Laila’nın gözü Rundra’dan başkasını görmez ve onu elde edebilmek için elinden geleni yapar.

Sensiz Olmaz 27. bölüm fragmanı haberimizden öğrenebilirsiniz. Kanal ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Sensiz Olmaz yeni bölümde heyecan dolu anlar sizleri bekliyor. 10 Mayıs Salı günü Sensiz Olmaz yeni bölümde Rüyasında Rudra ve Laila hakkında gördükleri yüzünden morali bozulan Paro, uyandığında kötü bir sürprizle karşılaşacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen atamalarıyla ilgili duyuru
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'ye ne zaman gidecek? Özgür Özel'den açıklama geldi