Bir Garip Aşk 10.bölüm özeti

Bir Garip Aşk 10.bölüm fragmanı izleyenleri şaşırttı. Ekranların en sevilen Hint dizisi olan Bir Garip Aşk 10.bölümünde neler olacak. Dizinin izleyicisi bu sorunun yanıtını arıyor. İşte Bir Garip Aşk 10.bölüm fragmanı ve özeti

Bir Garip Aşk 10.bölüm özeti
Bir Garip Aşk 10.bölüm özeti
GİRİŞ 01.12.2016 08:51 GÜNCELLEME 01.12.2016 08:51

30 Kasım çarşamba günü seyirci ile buluşacak Bir Garip Aşk 10.bölüm fragmanı Kanal 7 TV'de yayınlandı. Yeni sezonda yine ekranlara olan Bir Garip Aşk dizisi seyirciyi heyecanlandırdı. Peki Bir Garip Aşk 10.bölümünden neler yaşanacak? Khushi ve Arnav’ı hangi sürprizler bekliyor? İşte Bir Garip Aşk 10.bölüm fragmanı ve özeti

BİR GARİP AŞK 10.BÖLÜM KANAL 7 CANLI İZLE

BİR GARİP AŞK 10.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ekranların sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, Arnav ve Khushi ayinde bir kez daha karşılaşırlar. İkili birbirlerine karşı duydukları duyguların değişmeye başladığını fark etmeye başlamıştır.

ARNAV VE KHUSHİ’DE TUHAF DEĞİŞİMLER BAŞLIYOR

Manaroma, Akash’a zengin bir kadınla evlenmesi için baskı yapmaktadır. Hala, Shyam’dan kendisi eve dönene kadar Khushi ve Payal’e göz kulak olmasını ister ancak Anjali’den gelen telefonların ardı arkası kesilmemektedir. Anjali’yi mutlu etmek isteyen Arnav, onunla birlikte ayine gittiğinde sürpriz bir şekilde Khushi ile karşılaşır. Artık Khushi ve Arnav ne zaman tek başlarına kalsalar birbirlerini düşünmektedirler. Arnav ve Khushi arasında neler yaşanacak? Khushi niçin baygınlık geçirecek? Anjali’nin sürpriz misafiri kim olacak?

BİR GARİP AŞK 10.BÖLÜM FRAGMANI

BİR GARİP AŞK 10.BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi Bir Garip Aşk her gün saat 21.25’da Kanal 7 ekranlarında.

BİR GARİP AŞK 9.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ekranların sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, Khushi’nin istifa edeceğini öğrenen Arnav hiç beklemediği bir çıkışla karşılanır. Arnav’ın otoriter karakterine boyun eğmeyen Khushi’nin tavırları Raizada ailesini şaşırtsa da Devyani yaşananlardan memnun gibi gözükmektedir. Devyani, Lavanya’ya karşı verdiği mücadelede kendi safında yer alacak birini bulduğunu düşünmektedir.

Kendisine gelen Khushi başına gelenlerden dolayı Arnav’ın yanında çalışmayı bırakmaya karar verir. Yazdığı istifa mektubunu şirkete götürdüğünde Arnav’ın o gün evde olacağını öğrenen Khushi, Raziada malikânesine gider. Onun, Arnav’a cevap hakkı tanımadan konuşması Devyani, Anjali ve Manaroma’nın büyük bir şaşkınlık yaşamasına sebep olur. Bu konuşma aynı zamanda Khushi’nin Devyani tarafından benimsenmesini sağlar. Khushi, Arnav’ın tabularını yıkmaya başlamıştır. Lavanya ise Arnav’ın kalbini kazanmak için verdiği mücadelede artık önemli bir rakibi olduğunu anlar. Arnav niçin evden ayrılmak isteyecek? Khsuhi işi bırakacak mı? 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerdeki akraba atamaları Fatih Portakal'ı çileden çıkardı: Yazıklar olsun
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...