Bir Garip Aşk 12.bölüm fragmanında şoke eden karar!

Kanal 7 ekranlarının vazgeçilmez dizisi olan Bir Garip Aşk 12.bölüm fragman yayınladı. Yine nefes kesecek bir bölüm ile ekranlara gelecek olan Bir Garip Aşk 12.bölüm fragmanı şaşırttı

Bir Garip Aşk 12.bölüm fragmanında şoke eden karar!
Bir Garip Aşk 12.bölüm fragmanında şoke eden karar!
GİRİŞ 02.12.2016 10:27 GÜNCELLEME 02.12.2016 10:28

02 Aralık cuma günü ekranlara gelecek olan Bir Garip Aşk 12.bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Her bölümüyle adeta seyirciyi şaşırtmayı başaran Bir Garip Aşk 12.bölümünde neler olacak? Lavanya’nın Raizada malikânesine gelişi Devyani ile Arnav’ı karşı karşıya getirecek mi? İşte Bir Garip Aşk 12.bölüm fragmanı ve özeti

BİR GARİP AŞK 12.BÖLÜM FRAGMANI

LAVANYA, RAİZADA MALİKANESİNE TAŞINIYOR

Rekortmen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam ofiste Arnav ile karşılaşan Khushi, hazırlıksız yakalandığı bu durum karşısında ne yapacağını bilemez. Lavanya’nın Raizada malikânesine gelişi Devyani ile Arnav’ı karşı karşıya getirecektir.

Pazar sabahı gizlice ofise giren Khushi, Arnav’ı karşısında görünce çok şaşırır. Arnav ondan odasına gelmesini istese de Khushi bunu kabul etmez. Onun amacı biran önce eşyalarını alıp eve geri dönmektir. Arnav ise onunla konuşmaya kararlıdır. İkili arasında bu yüzden büyük bir gerilim yaşanır. Shyam’ın konuşmalarına kulak misafiri olan Anjali duydukları karşısında şaşkına döner. Diğer yandan Lavanya bavulunu alarak Raizada ailesinin yanına gelir. Bu durum Devyani’yi çok rahatsız eder. Shyam’ın oyunu ortaya çıkacak mı? Devyani, Arnav’ı neyle tehdit edecek?

Arnav, onu yeniden işe alacak mı? Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi Bir Garip Aşk her gün saat 21.25’da Kanal 7 ekranlarında.

bir-garip-aşk-11-bölüm-özeti

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Khushi’nin uzun süre ayakta hareketsiz kaldığını gören Arnav, onun bayılacağını anlayınca hemen yakalar. İkili uzun süre birbirlerine baksalar da tek laf etmez. Manaroma, Khushi ile birlikte gelen Payal’in oğlu Akash’ın etrafında çok fazla dolaşmasını istemez. Shyam ise Anjali’ye verdiği sözü yerine getirmek için işlerinin olduğunu söyleyerek halanın yanından ayrılır. Eve döndüklerinde Payal, Khushi ile Akash hakkındaki düşüncelerini paylaşır. Devyani ise Arnav’ı Lavanya’dan uzak durması konusunda bir kez daha uyaracaktır. Ertesi gün Khushi, Arnav’ın ofisine gitmek zorunda kalır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız