Üşüyen köpeğe sıcak davranış!

İzmit'te soğuk hava, sokak hayvanlarını da olumsuz etkiledi. Bir köpeğin üşümememesi için üzerine branda örtüldü, not yazıldı...

Üşüyen köpeğe sıcak davranış!
Üşüyen köpeğe sıcak davranış!
GİRİŞ 26.01.2018 10:45 GÜNCELLEME 26.01.2018 10:45

İzmit'te dün akşam soğuk hava etkili olurken, sokakta yaşayan hayvanlar soğuktan etkilendi. Üşüyen hayvanlar kendilerine sığınacak yer ararken, mağazaların kapılarındaki klimalar köpeklerin ısınmasını sağladı. Mağazaların kapılarının önüne yatan köpekler, klima sayesinde ısındı. Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan bir giyim mağazasının kapısının önündeki paspasın üzerine yatan köpeğin üşüdüğünü gören mağaza çalışanları, müşteri yoğunluğuna rağmen köpeğin üzerine ısınması için branda örterken, brandanın üstüne 'Dikkat köpek var. Lütfen rahatsız etmeyelim' yazısı bıraktı. Mağazaya gelenler merakla kapının önündeki brandaya bakarken, altındaki köpeği görünce takdirlerini dle getirdi. Alışverişe gelenler kapının önüne yatan köpeğin yanından içeri girdi.


Hürriyet Caddesi Kapanönü Sokak'ta ise bir esnaf ise iş yerinin önünde soğuktan üşüyen köpek için kartondan yuva yaptı. İçerisine çuval serilen kutunun içerisine yatan köpeğin karnını doyurması için mama bırakıldı.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu