Kayseri’de ava giden avcı canından oldu

Kayseri'nin Felahiye ilçesinde kendisinden haber alınamadığı için ekiplere kayıp ihbarı verilen 45 yaşındaki Faruk Demirci, avlanmaya gittiği dağlık alanda ölü olarak bulundu.

Kayseri’de ava giden avcı canından oldu
Kayseri’de ava giden avcı canından oldu
GİRİŞ 31.10.2022 16:13 GÜNCELLEME 31.10.2022 17:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, dün Felahiye ilçesi Alparslan Mahallesi yakınlarındaki dağda meydana geldi. Dağlık bölgeye avlanmaya giden Faruk Demirci'den haber alamayan yakınları durumu jandarma, AFAD ve sağlık ekiplerine bildirdi.

BOŞ ARAZİDE CESEDİ BULUNDU

İhbar sonrası olay yerine gelen ekipler, Demirci'yi bulmak için çalışma başlattı. Bu kapsamda bölgede arama yapan ekipler, bugün boş arazide Demirci'nin cesedini buldu. Kalp krizi sonucu öldüğü üzerinde durulan Demirci'nin cansız bedeni otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • emre1907 1 yıl önce Şikayet Et
    Ecel onu sezsizce oraya cekmis. Mukatterat oyle yada boyle gelir bsa.
    Cevapla
  • adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah dur demiş olabilir keyfi av yapıyorsa ve bedelini de ödetecektir keyfi ise. İhtiyaç değilse hiçbir canlıya kıyılmaz !
    Cevapla
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Kel alaka O zaman herkese ALLAH dur der Eceli gelmiş ölmüş bu kadar basit
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"