Muğla'da sahile akın eden vatandaşlar uzun araç kuyrukları oluşturdu

Muğla'nın gözde turizm bölgelerinden olan Akyaka'da bayram yoğunluğu yaşanırken, sahillere gitmek isteyen vatandaşlar uzun araç kuyrukları oluşturdu.

Muğla'da sahile akın eden vatandaşlar uzun araç kuyrukları oluşturdu
Muğla'da sahile akın eden vatandaşlar uzun araç kuyrukları oluşturdu
GİRİŞ 11.04.2024 15:14 GÜNCELLEME 11.04.2024 15:14

Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen çok sayıda vatandaş, sahillere akın ederken, Muğla’nın önemli tatil beldelerinden olan Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi'nde de bayram yoğunluğu yaşandı. Havanın güneşli olmasını da değerlendirmek isteyen vatandaşlar, bayram ziyaretlerinin ardından bayramın ikinci gününde Akyaka sahillerine akın etti. Muğla'nın merkez ilçeleri olmak üzere çevre illerden de Akyaka'ya gitmek isteyen çok sayıda vatandaş, yollarda uzun araç kuyrukları oluşturdu. Zaman zaman kilometrelerce uzayan araç kuyruğu sebebiyle trafik de Aydın - Muğla Karayolunda trafiğin aksamasına sebep olurken, jandarma ve polis ekipleri de trafiğin normale dönmesi için yoğun çaba sarf etti. Bayram tatili dolayısıyla oluşan yoğunluğun hafta sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.

KAYNAK: İHA
Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin