Bollywood yıldızı Türkiye'de

Bir Garip Aşk'ın Arnav'ı Kanal 7 Medya Grubu'na geldi.

GİRİŞ 29.02.2016 13:51 GÜNCELLEME 29.02.2016 16:44
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Bir Garip Aşk dizisinin sevilen karakteri Arnav, Kanal 7 grubun davetlisi olarak Türkiye'ye geldi.

Kanal 7 ekranlarda hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan arkası yarın dizisi Bir Garip Aşk'da Arnav karakterini canlandıran Barun Sobti Türkiye'ye geldi. Bir Garip Aşk (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon) dizisinde canlandırdığı Arnav karakteri ile izleyenlerin kalbinde taht kuran dünyaca ünlü aktör Barun Sobti hayranları tarafından çoşku ile karşılandı. Bollywod’un yıldız oyuncusu Barun Sobti'nin, Kanal 7 Medya Grubun girişimleri sonrasında Türkiye’deki hayranlarını ziyaret edeceği haberinin yayınlanmasından sonra Arnav'ı görmek isteyen çok sayıda hayranı, onu görebilmek için Kanal 7 binasının önünde toplandı.

Bir Garip Aşk dizisinin hayranları tarafından, #Kanal7ArnavıGetiriyor hastag'i ile sosyal medya hesaplarından paylaşılan selfielerden çekilişle belirlenen 40 kişi, Arnav yani Barun Sobti ile tanışma imkanı buldu.

Arnav, (Barun Sobti) 1 Mart Salı akşamı Kanal 7 ekranlarında canlı olarak yayınacak olan Söz ve Müzik programın konuğu olacak. Barun Sobti ile ilgili tüm bilinmeyenlerin konuşulacağı program Salı akşamı saat 23.45'de ekranlara gelecek.

Bir Garip Aşk, 4 Lions Films tarafından yapılan, Star Plus tarafından yayımlanan drama-romantik komedi türündeki Hint televizyon dizisi. 2015 yılında ise Türkiye'de Kanal 7'de Bir Garip Aşk adıyla yayımlanmaya başlamıştır.

BARUN SOBTİ (ARNAV) KİMDİR?

Barun Sobti, 21 Ağustos 1984 tarihinde Hindistan’ın Delhi şehrinde doğmuştur. Eğitimini Delhi’de tamamladı. Bollywood dizi ve film sektörüne girmeden önce, 7 yıl boyunca Jindal Telekom’da müdür olarak çalıştı. Ama çocukluğundan beri aktör olmayı isteyen Barun Sobti, Telekom’dan ayrıldı ve birçok Hint dizisi ve Hint filminde rol aldı. Popüler Hint dizisi Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? (Bir Garip Aşk) dizisindeki Arnav Singh Raizada rolü ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Türkçe ismi Bu Aşka Ne Ad Vermeli? olan Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? dizisinde 398 bölümlük performansı ile geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. 

YORUMLAR 27
  • melisa 8 yıl önce Şikayet Et
    seni seviyoruz allah nazarlardan sakınsın yakışıklı adam inşallah bidakine uşağa gelir
    Cevapla
  • esma 5 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel yapmışsın
    Cevapla
  • sakin 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya tamam seviyorsunuz ama sapıkça hereketlerin ne lüzumu vardı? Öncelikle izlemek ayrı adama saldırmak ayrı. Sevseler bile adama bu kadar yapışmalarını anlayamıyorum ve ülkemin ve islamın
    Cevapla
  • Hanımefendi 8 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sen bu cigrindan çıkmış insanlara hidayet nasib eyle Ya Rabbi
    Cevapla
  • hülya gülseven 8 yıl önce Şikayet Et
    barun sobti seni çok ama çok seviyorum oyunculuğunu süper yapıyor veinşallah gerçek hayatta bir garip aşk dizisi gibi bir aşk yaşarım
    Cevapla
  • seval yıldırım 8 yıl önce Şikayet Et
    Barun yüzunden sevdigim sanatcilardan sogdum seni seviyorum Barun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Renault'dan yeni SUV! Symbioz resmen tanıtıldı
Fişlerde yeni ücret! Vatandaşa isyanda, sakın ödemeyin