Ünlü radyocu sırtından bıçaklandı! Hastaneye kaldırıldı...

Best FM'in ünlü radyocularından olan Cem Arslan bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Arslan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi

Ünlü radyocu sırtından bıçaklandı! Hastaneye kaldırıldı...
Ünlü radyocu sırtından bıçaklandı! Hastaneye kaldırıldı...
GİRİŞ 04.10.2016 11:31 GÜNCELLEME 04.10.2016 11:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Best FM'in ünlü programcılarından Cem Arslan, dün akşam sona eren programının ardından radyo binasından çıktığı sırada Müge Arcan isimli bir kadının bıçaklı saldırısına uğradı.

Arcan bıçağı 4-5 kez sallarken, yaralanan Arslan yere yığıldı.

Sırtından bıçaklanan Arslan, mesai arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Arslan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

cem-arslan-saldırı

DAHA ÖNCE DE SALDIRMIŞTI

Üstündeki montun kalın olması sayesinde, saldırıyı ölümcül yara almadan atlattığı öğrenilen Cem Arslan’ın hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Arslan tedavi altına alınırken, Müge Arcan polis tarafından yakalandı. 

Cem Arslan'a takıntılı olduğu ve ona yakın olduğunu düşündüğü radyocu kadınlara da saldıran Müge Arcan, 6 yıl önce Arslan'ın sevgilisi olduğunu sandığı bir kadına saldırmak isterken, yoldan geçen bir kadını bıçaklamıştı.

Cem Arslan kimdir?

Cem Arslan (d. 25 Mayıs 1970, İstanbul), Türk radyocu.
İlk ve orta öğrenimini Küçükyalı'da tamamlayan Arslan liseyi Kadir Has Lisesi'nde tamamlamıştır. Daha sonra Kadıköy'de bulunan Radyo Fener'de çalışmıştır. Bir süre sonra bu radyo satılınca işsiz kalan radyocu o dönemKadir Çöpdemir'in başında bulunduğu Klas Radyo'da çalışmıştır. Daha sonra Best FM'e transfer olan Arslan halen bu radyoda hafta içi her sabah, 06:45-09:00 arası Gazoz Ağacı, ve 18:00-20:00 saatleri arasında Gazor adlı radyo programını sunmaktadır.

YORUMLAR 1
  • nuri 7 yıl önce Şikayet Et
    vah vah çok üzüldük, her sabah hükmete saydırır dururdu kendileri.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar yeni gelişmeyi duyurdu: Gökte Akıncı, denize Albatros!
Guterres: Refah'a yapılacak bir saldırı insani bir kabus olacaktır