Bu kadın kedi olduğuna inanıyor

Nano isimli Norveçli kadın, dünyaya insan olarak gelmesinin bir hata ve kendisinin insan bedenine hapsolmuş bir kedi olduğuna inanıyor.

Bu kadın kedi olduğuna inanıyor
Bu kadın kedi olduğuna inanıyor
GİRİŞ 28.01.2016 16:43 GÜNCELLEME 28.01.2016 16:43
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

20 yaşındaki Norveçli kadın insan bedenine hapsolmuş bir kedi olduğunu, dünyaya yanlış türde geldiğini iddia ediyor. 16 yaşında ‘kedi olduğunun farkına vardığını’ söyleyen Nano isimli kadın, koku yeteneğinin çok gelişmiş olduğunu ve karanlıkta daha iyi gördüğünü iddia ediyor.

Radikal'de  yer alan habere göre Nano, en yakın arkadaşı Svien ile ‘kedi dili’nde, mivaylayarak anlaşıyor. Psikologlar genç kadının bu durumdan kurtulabileceğini söylemelerine rağmen Nano hayatını kedi olarak yaşamak istediğini söylüyor. Nano’nun kendinde bulduğu kedi özellikleri bunlarla da sınırlı değil. Şu ana dek 122 bin defa izlenmiş olan videosunda genç kadın, gelişmiş görüş yetisi sayesinde geceleri fare avlamakta zorlanmadığını ve sudan nefret ettiğini de açıklıyor.

Nano Oslo’nun merkez tren istasyonunda dolaşırken de bir insanın duymasının mümkün olmadığı sesleri duyduğunu iddia ediyor. İnsanların ceplerindeki anahtarların ve ayakkabılarının altındaki metallerin çıkardığı sesleri bunlara birer örnek olarak gösteren Nano, bir köpek gördüğünde de telaşla oradan uzaklaşıyor.

Sokakta köpek gördüğü zaman da kedilerin kendilerini stres altında hissettikleri zaman verdikleri tepkiyi verdiğini söyleyen genç kadın, bunun içgüdüsel olduğunu iddia ediyor.

Ellerindeki patiye benzer eldivenlerle kendi yüzünü de temizleyen Nano, elleri ve ayakları üzerinde yürüyor. En yakın arkadaşı Svien’in de ‘kafasında kedi olan biri’ olduğunu söyleyen Nano, onunla ‘kedi dilinde’ yani miyavlayarak anlaştığını söylüyor.

YORUMLAR 15
  • kisai 8 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın en büyük kedisi.. nenesi de kül kedisiydi.. bize öyle okuttular. nasrettin hoca'nın ciğeri yiyen kedisine de benziyor mu ? acaba murat bardakçı araştırır mı? neyse; bizim köyde kedilere ''PÜSÜK'' derler. -çorba nasıl olmuş?-
    Cevapla
  • Hasancan 8 yıl önce Şikayet Et
    İnanmakla olmaz bu işler. Kedi özelliklerini koy ortaya. İnsan özelliklerini de koy, hangisi fazla ise osundur. Saçmalamış, haber olmak bu kadar kolay mı?
    Cevapla
  • muraT 8 yıl önce Şikayet Et
    cinlenmiş bence
    Cevapla
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    oğlum ordan bi takımları kap gel... üst kapak contası yanmış olabilir...
    Cevapla
  • Bahadır 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizim hanım kedi delisi ..nerede bir kedi görse eve alıyor...en iyisi bizim eve gelsin...iyi bakarız. ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den ABD'ye 'UCM' tehdidi: Filistin'i cezalandırırız
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu