Dedesi hizmetli babası korumaydı, o ilçeye kaymakam oldu!

Aydın'da 26 yaşındaki Furkan Alpay dedesinin hizmetli, babasının koruma olduğu Sultanhisar ilçesinde kaymakam oldu. Alpay'ın çocukluk hayali gerçek oldu

Dedesi hizmetli babası korumaydı, o ilçeye kaymakam oldu!
Dedesi hizmetli babası korumaydı, o ilçeye kaymakam oldu!
GİRİŞ 29.03.2021 17:47 GÜNCELLEME 29.03.2021 17:49
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Aydın'ın Sultanhisar ilçesi kaymakamı 26 yaşındaki Furkan Alpay'ın çocukluk hayali gerçek oldu. Alpay'ın kaymakam olduğu Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde dedesi kaymakam hizmetlisi, babası da kaymakam koruması olarak görev yapıyordu. Kaymakam Furkan Alpay çocukluk yıllarından beri hayalini kurduğu mesleğini icra etmeye başladı. İlçede oldukça çok sevilen 26 yaşındaki Kaymakam Furkan Alpay, mesaisinin önemli bir kısmını halkın arasında geçiriyor.  

Sivaslı Mehlika tablet parasını yetim çocuklara bağışladı

Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye gayret ediyorum

Dedesinin kaymakam hizmetlisi, babasının da kaymakam koruması olmasından dolayı çocukluk hayalinin kaymakamlık olduğunu belirten Sultanhisar Kaymakamı Furkan Alpay, “Dedem Mustafa Alpay Erzurum İspir Kaymakamlığı’nda hizmetli idi. Babam Selami Alpay 1994-1999 yılları arasında Erciş Kaymakam koruması idi. Çocukluğumda en büyük hayalim kaymakam olmaktı. Şu anda bu hayalime ulaştım ve halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye gayret ediyorum” dedi. 

Çocukluktan beri kaymakamlığa ilgim büyüktü

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Erciş Kaymakamlığı görevini yürütürken o dönem çocuk olan ve bugün Sultanhisar Kaymakamlığını yürüten Furkan Alpay ile çekilmiş fotoğrafını paylaşarak başarı dileklerini sundu. Kaymakamlık hayalinin Selami Altınok’u tanıması ile başladığını belirten Furkan Alpay, “Dedemin kaymakam hizmetlisi olması, babamın da kaymakam koruması olması nedeniyle kaymakamlığa ilgim büyüktü. Hatta Selami Amca, benimle ilgilenirdi. Ben kaymakam olduktan sonra bu fotoğrafı paylaşarak başarı dileklerini sunmuş. Oldukça da duygulandım” diyerek meslek büyüklerini örnek alarak görevini en iyi şekilde yürütmeye çalıştığını belirtti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 12
  • sözegel 3 yıl önce Şikayet Et
    vay be yaşlanmışım, kaymakam benden 4 yaş küçük.
    Cevapla
  • ali san 3 yıl önce Şikayet Et
    10 yıl kadar oldu , o günün kaymakamını ziyarete gitmiştik.. Çok verimli toprakları olan güzel bir ilçe. Hele antik kent Nyssa görülmeye değer...Genç kaymakama başarılar dilerim.
    Cevapla
  • serdar 3 yıl önce Şikayet Et
    maşallah subhanallah barekallah
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah mütevazi görevini layıkıyla yapan bir vatan sever olursun.Halkı fırçalayan hor gören kaymakam ve valilere benzemezsin.
    Cevapla
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede aclik KITLIK hayat cok zor diyenlere insallah bu delikanlinin azimli basarisi ders olur calisanlari Alklah daima ödülllendirir ha calismiyanlar cilgir sofrasi asiklarinida seytanlarla basbasa birakir bukadar basit.Helal olsun gencimize yürekden tebrik eder Hersey gönlünce olsun yarabbim yolunu acik etsin basarilarin en muhtesemine sahip oilsun.
    Cevapla
  • Korga 3 yıl önce Şikayet Et
    Bilinen efendi, kaymakam Ankara Mülkiye mezunu. Sütçü imam falan değil. Senden fazlası var eksiği yok. Emin ol.
    Cevapla
  • Bilinen. 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben Hacettepe mezunuyum. 5 senedir kaymakamlık sınavına giriyorum. Yazılı sınavda ilk 25'teyim her dönem ama sözlüde elenip duruyorum. Bu arkadaş ya Sütçü İmam ya Kastamonu mezunu ama mesele nereye dayandığın. Burası TR aslanım. Burada Hak hukuk diyenin alnını karışlarlar. Ha bir de aynı zamanda doktora öğrencisiyim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!