Korona aşısı olana Adana kebap bedava!

Adana'da bir kebapçı koronavirüs aşısını teşvik etmek için aşı olup gelen ilk bin kişiye Adana kebap ikram edeceğini söyleyince vatandaşlar aşı olmalarının ardından kebapçıya akın etti

Korona aşısı olana Adana kebap bedava!
Korona aşısı olana Adana kebap bedava!
GİRİŞ 18.06.2021 13:55 GÜNCELLEME 18.06.2021 13:56
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Koronavirüsle mücadele kapsamında aşılama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Dünyada ise başta Asya ülkeleri olmak üzere birçok ülkede korona virüs aşısı olanlara çeşitli ödüller vaat ediliyor. Adana’da ise bir kebapçı aşılamanın hız kesmeden devam etmesi için dün başlattığı kampanya ile Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden aşı olduğunu gösteren ilk bin kişiye Adana kebap ikram edeceğini duyurdu. Bugün akşama kadar sürecek olan kampanyaya şu ana kadar yaklaşık 700 kişi aşısını olup kebap yemek için geldi.  

Şanlıurfa'da bir doktor masasında göbek bağı buldu, ağacın dibine gömdü!Şanlıurfa'da bir doktor masasında göbek bağı buldu, ağacın dibine gömdü!

 


İNSANLARIN AŞI OLMASINI BEKLİYORUZ


Açıklamalarda bulunan kebapçı Uğur Aydın, aşıya teşvik için böyle bir çalışma başlattıklarını belirterek, “Korona virüs nedeniyle uzun süre paket servisle devam ettik. Şimdi açıldık ve aşılama yapılırken de bir katkımız, teşvikimiz olsun diyerekten aşı vurulup gelen ilk bin kişiye kebap ikram ediyoruz. Şu ana kadar 700 kişi geldi ve onlara ücretsiz kebaplarını dağıttık. Şimdiyse geriye kalan insanların tek tek aşı olmasını bekliyoruz. Biz de aşılarımızı olduk” diye konuştu. 


 
DESTEK İÇİN KEBAP İKRAM EDECEĞİZ

Aşıyla birlikte eski günlere döneceklerine inandıklarını söyleyen Uğur Aydın, “Aşı çalışmasına her kesim destek veriyor. Biz de Adanamızı temsil etmek için hem aşılamaya destek olsun diye kebaplarımızı ikram edeceğiz. Herkesin aşı olmasını, bir an önce eski günlerimize kavuşmamızı istiyorum” ifadelerini kullandı. 

Trafik kazasında herşeyi unutmuştu, bir şarkıyla hafızası geri geldi!Trafik kazasında herşeyi unutmuştu, bir şarkıyla hafızası geri geldi!

 
ADANA OLARAK KEBABA DÜŞKÜNÜZ

Kampanyayı sosyal medyada duyup gelen Selahattin Gökdağ isimli vatandaş, “Aşı olanlara kebap ısmarlayacağız duyurusunu görünce biz de aşımızı olup kebap yemeye geldik. Herkesin aşı olmasını tavsiye ederim. Bu uygulama çok güzel. Adana olarak zaten kebaba düşkünlüğümüz var. Herkesi aşı olmaya da kebap yemeye de bekleriz” dedi. İkinci doz aşısını olup kebap yemeye gelen Abdurrahman Karaikiz, “Aşı olmaya teşvik amaçlı çok güzel bir uygulama olmuş. İkinci dozumu yaptırdım. Geldim ben de kebabımı yiyorum. Adanalı için güzel bir uygulama. Bence bu uygulamanın üzerine tüm Adana aşıyı yaptırır” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 19
  • Misafire.cvp.? 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen kendine bak önce.. burda misafir diger yerde arif bi başka yerde c.türk hayrola özel görevli aşı maşasımısın yoksa.? DS.Ö bile aşının bulaşı engelledigine dair kanıt yok elimizde derken sana ne oluyor acaba.??
    Cevapla
  • Misafir 1/2 2 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle yorum yazma adabını öğren. Cevabını sana cevap verdiğim yoruma yaz, yeni bir yorum başlatma. Bir kere yorum yaptığın habere ise farklı bir nikle bir ana yorum daha yapma. Yaparsan floodlamış olursun, onu da troller yapar. Ben yaptığım ana yorumları asla farklı nikle yapmam. Bunu da böyle bil. Bir yerde eczacıyım başka yerde de avukatım demem senin gibi. Bir yere Nezire bir yere Esra asla yazmam. Bu ilk yorumum. İkinci yorumu ise yine buraya yazacağım, senin gibi yeniden yorum başlatmadan. Bekle. Bir de kendi yorumunu beğenme, çok çocukça...
    Cevapla
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Hay maşallah.Tebrik ederim..çok hayırlı bir iş.
    Cevapla
  • adana 2 yıl önce Şikayet Et
    adana kebap için gidip aşı olan adam birde gelip benimle aşı tartışmasına girecek
    Cevapla
  • Nezire. ecz.36 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne diyorsun allah aşkına KEBAPCI Corona aşısını bulan Ugur şahine canlı yayında soruyorlar bu aşıyı olacakmısnz hayır olmayacagım diyor. Sen kalkmış aşı olana kebap bedeva diyorsun DİKKAT ET vebal altına giriyorsun ileri bir zamanda başına yıkarlar o dükkanı akıllı ol kardeşim biraz yahu.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Burda nezire aşağıda esra.. Burda eczacı aşağıda avukat. burda 36 aşağıda 34. aynı adı kullan bari. kimsin ki harbi sen? Yoksa mesajları 10a katlayın diye bi yerlerden bilgi gelenlerden misin? Sana ne? Aşı olmak isteyen olur, istemeyen olmaz. Alemin akıl küpü sen misin?
    Cevapla
  • Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir tek Uğur şahinin aşısı mı var? Kebapçı biontech yeptır gel demiyır covid aşısı ol diyor. Uğur şahinin yer aldığı aşı mrna tabanlı aşı. nRna tabanlı aşılar daha önce test edilmemiş bir tür olduğu için soru işaretleri var olabilir. Mrna türü aşı değilde inaktif aşı olabilirsin. İnaktif aşı zayıflatılmış mikrop.
    Cevapla
  • yyyy 2 yıl önce Şikayet Et
    ne diyorsun sen cahil kanun gereği istesede yiyemez
    Cevapla
  • M. Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal, Allah kazancını arttırsın..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?