Denizli'de bir damat gelini, süslediği vinçle aldı!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesindeki bir düğünde 26 yaşındaki damat Emre Karaoğlan evleneceği 25 yaşındaki Melisa Karaoğlan'ı oturduğu ikinci kattaki evinden özenle süslediği vinçle aldı. Vatandaşlar ilginç gelin almayı merakla izlediler.

Denizli'de bir damat gelini, süslediği vinçle aldı!
Denizli'de bir damat gelini, süslediği vinçle aldı!
GİRİŞ 12.07.2021 13:54 GÜNCELLEME 12.07.2021 13:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Denizli'de yaşayan vinç operatörü Emre Karaoğlan ve Melisa Karaoğlan dün düzenlenen nikah töreniyle hayatını birleştirdi. Damat Karaoğlan, bugün yapılan gelin alma merasimi için sahibi olduğu vinci süsleyerek, gelinin Atalar Mahallesi'ndeki evine götürdü. Burada damat tarafı davul ve zurna eşliğinde 'harmandalı' oynadıktan sonra Karaoğlan, vincin yük kaldırma sepetine bindi. Karaoğlan, daha sonra gelinin ikinci kattaki evine vinç ile balkondan girdi. Dualar eşliğinde baba evinden ayrılan gelin, damat Karaoğlan ile vince binerek aşağı indi. Düğüne gelenler,  o anları ilgiyle izledi, bol bol video ve fotoğraf çekti.

Zeytinburnu'nda temizlik işçisi yolda bulduğu parayı Iraklı sahibine teslim ettiZeytinburnu'nda temizlik işçisi yolda bulduğu parayı Iraklı sahibine teslim etti

EŞİNİ ZOR İKNA ETTİ

Emre Karaoğlan, vinç operatörlüğüne başladığından beri bu fikri hayata geçirmek istediğini belirterek, "Hayalimi bugün gerçekleştirdim. Çok güzel bir duygu yaşadık. Bunu yapmadan önce eşimden de izin aldım. Biraz zor ikna ettim. Alışılmışın dışında bir etkinlik olduğu için yoğun ilgi çektik. Beğeni aldık. Herkes bizi alkışladı. Farklı bir şeye imza atmış olduk" dedi.



ÇOK HEYECANLIYDI

Gelin Melisa Karaoğlan ise, "Daha önceden böyle bir şey yaşayacağımı hiç düşünmemiştim. Duygusal bir insanım. Çok heyecanlandım. Korku yaşamadım. Güzel bir etkinlik oldu. Hayatlarımızı birleştirdiğimiz için çok mutluyuz" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • Sami 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkes şov peşinde. Evlilik gibi kutsal bir olayı böyle şaklabanlığa çevirirsen bir sene geçmez bir bakmışın ayrılmışsın..
    Cevapla
  • Sosyete 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş hiç mi akıllı yok sen ne yapıyorsun güzel kardeşim Allah sana akıl fikir versin yaptığın çok saçma ve de gereksiz bir şey, adabınla gir ağırlığın olsun , her daim efendi ve de terbiyeli olmalısın diyecek biri. Büyük konuşmayayım beniz kızımı Vinç ile almaya gelecek biri LİNÇ ile Hakkı Rahmetine kavuşur. Vincin tepesinde vururum onu ibret-i alem olsun diye cesedini 3 gün sallandırırım aynı vinçte
    Cevapla
  • MAHMUT 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş soytarılığa döndü bence belediyeler yada yetkili merci kim ise hangi kurum ise bu işlerde iş makinasının kullanımı yasalanmalı
    Cevapla
  • usta 2 yıl önce Şikayet Et
    saçmalık Allah hayırlı etsin
    Cevapla
  • Xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin.Hem bunu yapanlara hem de beğenip alkışlayan Lara .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe