8 yaşındaki Eymen evinin balkonunda düğünde havaya açılan ateşle vuruldu

Sultangazi'de 3 katlı bir binanın 3'üncü katının balkonunda duran 8 yaşındaki Eymen Avcı düğünde havaya açılan ateş sonucu hayatını kaybederken annesi 'yani taşınmıştık oraya, orası bizim mezarımız oldu' dedi..

GİRİŞ 02.08.2021 15:59 GÜNCELLEME 02.08.2021 18:58
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 17.00 sıralarında İsmetpaşa Mahallesi, 88. Sokak'ta meydana geldi. Sokaktaki düğünde havaya ateş edilmesiyle kurşunlardan birisi 3 katlı binanın 3'üncü kat balkonunda duran 8 yaşındaki Eymen Avcı'ya isabet etti. Avcı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. Çocuğun cenazesi otopsi işlemleri için Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Burada yapılan incelemelerin ardından küçük çocuğun cenazesi yakınları tarafından teslim alınacak.

Malatya'da dezenfektan kullanan gencin alkollü olduğu gerekçesiyle ehliyetine el konulduMalatya'da dezenfektan kullanan gencin alkollü olduğu gerekçesiyle ehliyetine el konuldu


YENİ TAŞINMIŞTIK ORAYA, BİZİM MEZARIMIZ OLDU

Adli Tıp Kurumu'nda bekleyen anne Sultan Avcı, suçluların ağır ceza almasını talep etti. Anne Avcı, "Yeni taşınmıştık oraya. Orası bizim mezarımız oldu. Oğlum 8 yaşındaydı. Babası yoktu zaten benim ciğerim yanıyor, anlatamam. Onların da ciğeri yansın, en ağır cezayı alsınlar. Oğlumun sırası boş kaldı. Düğün yaptılar, düğünleri batsın.  Ateş açan kişi 'polisim' diyor. Yalvardım yakardım telefon numarasını vermedi ama görsem tanırım. Benim talebim en ağır cezayı alsınlar" dedi. 


EYMEN'İN ABLASI: VURANI GÖRDÜK

 

Abla Canan Özkan ise, "Damada vurdum, düğünü durdursunlar diye. Damadın babası ve sağdıcı yukarı çıktı. 16 yaşındaki çocuğa suçu atmaya çalışacaklarmış ama biz vuranı gördük. Kırmızı kuşağı vardı top sakallıydı. Telefonunu ver ambulansı arayalım dedik kendisi bize 'polisim' dedi. Ardından düğün arabasıyla olay yerinden kaçtı. Kardeşim daha 8 yaşındaydı. Yemek yiyecekti karnı açtı. Hamuru bile elinde kaldı. Kardeşimi boğazından vurmuşlar. Hamuru boğazındaydı kardeşimin. Çok acı. Onlar da en ağır cezayı alsın." diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 21
  • alican 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahınızdan vulun inşallah,,,
    Cevapla
  • fuat 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür magandalar düğünlerde içki içip eğlenmek adı aldında silah ile milletin ocağını södürüyor. Allah askına 3 yaşında bir sabi öldürülüyor bunu kasten adam öldürmekten farkı yok. Sayın devlet buna ne zaman el atacaksın?
    Cevapla
  • kurt 2 yıl önce Şikayet Et
    suç ve suçlu sabit ise kısas uygulansın
    Cevapla
  • ADALET 2 yıl önce Şikayet Et
    Düğün, eğlence yapacaksın elin çocuğunu vuracaksın, etme bulma dünyası, vuranı da vururlar...
    Cevapla
  • xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım sen yardım et ana babasına Yarabbi sen kimseye yaşatma tarifi yok şu güzel çocuk yok bi kendini bilmez yüzünden cok acı çok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı