Labirent bulmacası: Aynı renkteki duvardan üst üste 2 kez geçmeden çıkışı 45 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

Labirent bulmacası ile aynı renkteki duvardan üst üste 2 kez geçmeden meydan okumayı 45 saniye içerisinde tamamlayabilir misiniz?

GİRİŞ 04.01.2024 08:27 GÜNCELLEME 04.01.2024 09:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Labirent bulmacaları yaratıcı düşünmenizi sağlayan, zihninizi yeni yollar bulma konusunda zorlamanıza olanak tanır. Bu tarz zekâ testi oyunlarında koyulan süre kısıtlaması ise basit bir oyunu keyifli bir mücadeleye dönüştürür.

Zekâ testi oyunlarında, doğru cevabı bulmak bazen alışılagelmişin dışında düşünmenize ve zorluklara karşı farklı bakış açıları geliştirmenizi ister. Bizde sizler için analitik becerinizi değerlendirebileceğiniz bir labirent bulmacası hazırladık.

Mücadele için hazır mısınız?

İyi bir dinleyici misiniz? Bu optik yanılsama testi kişiliğiniz hakkındaki gerçeği ortaya çıkaracak!İyi bir dinleyici misiniz? Bu optik yanılsama testi kişiliğiniz hakkındaki gerçeği ortaya çıkaracak!

LABİRENT BULMACASI: AYNI RENKTEKİ DUVARDAN ÜST ÜSTE 2 KEZ GEÇMEDEN ÇIKIŞI BULUN

Labirent bulmacası: Aynı renkteki duvardan üst üste 2 kez geçmeden çıkışı 45 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

Yukarıdaki mavi ve kırmızı renkli duvarlardan oluşan bir labirent görseli görüyorsunuz. Göreviniz ise 45 saniye içerisinde aynı renkteki duvardan üst üste geçmeden en çıkışa giden en kısa yolu bulmak. Labirent bulmacasını başarılı bir şekilde tamamlamak için görsele dikkatlice bakmanız ve iyi analiz etmeniz gerekiyor.

Mücadeleye katılmak için süreniz şimdi başlıyor. İyice odaklanın ve labirent bulmacasının çözümünü keşfetmeye çalışın. Kurallar basit, kendinize bir kırmızı bir mavi duvardan geçecek şekilde bir yol çizeceksiniz. Ve bu yolda asla üst üste kırmızı ya da mavi duvardan geçmeyecek, en kısa rotayı oluşturacaksınız.

Labirent bulmacası: Aynı renkteki duvardan üst üste 2 kez geçmeden çıkışı 45 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

Labirent bulmacası görselini yakından inceleyin ve en kısa yolu belirlemeye çalışın. Başta bu biraz imkânsız gibi görünse de birkaç deneme sonrasında doğru yolu fark edeceksiniz. Şimdi derin bir nefes alın ve labirent bulmacasını başarılı şekilde tamamlamak için görsele odaklanın.

Labirent bulmacasında size tanınan sürenin sonuna geldik. Birazdan bu bulmacanın çözüm görselini sizlerle paylaşacağız ancak son bir kez daha tekrar denemek isterseniz süreyi yeniden başlatabilirsiniz.

İki resim arasındaki 12 farkı 45 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu görsel zeka testi sizi çok zorlayacak!İki resim arasındaki 12 farkı 45 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu görsel zeka testi sizi çok zorlayacak!

Evet, labirent bulmacasında çözüme ulaşmak için başlangıçtaki kırmızı duvardan geçtikten sonra dümdüz yukarı doğru ilerlemeniz ve bir noktadan sonra aynı yolu geri dönmeniz gerekiyor. Böylelikle aynı renkteki duvardan üst üste iki kere geçmek zorunda kalmayacaksınız.

İşte labirent bulmacasını doğru şekilde tamamlamak için izlemeniz gereken rota;

Labirent bulmacası: Aynı renkteki duvardan üst üste 2 kez geçmeden çıkışı 45 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

Bu tarz zekâ testi oyunları, matematik becerisi gerektirmez. Aksine düşünme ve analiz etme becerinizi geliştirmede oldukça yardımcıdır. Peki, siz bu tarz labirent bulmacaları keyifli buluyor musunuz? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Resimde diğerlerinden farklı olan emojiyi 20 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Tuhaf olanı sadece iyi bir dedektif bulabilir!Resimde diğerlerinden farklı olan emojiyi 20 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Tuhaf olanı sadece iyi bir dedektif bulabilir!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • mert 4 ay önce Şikayet Et
    buldum!!! 2 dakikada.bu tür labirentleri keyifli buluyormusunuz sorusuna hayır derim. 7 farkı bulun daha iyi bence.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mescid-i Aksa'da İsrail bayrağı ile provokasyon
Erdoğan-Miçotakis zirvesi Yunan basınında