Çok tatlı bebek fotoğrafları

Tracy Raver, henüz birkaç haftalık bebekleri yumuşak yünlü giysilere sarıp, minik sepetlere yerleştirip uyurken fotoğraflıyor.

Çok tatlı bebek fotoğrafları
Çok tatlı bebek fotoğrafları
GİRİŞ 01.09.2009 15:16 GÜNCELLEME 01.09.2009 15:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Amerikalı fotoğrafçı Tracy Raver’dan yeni doğmuş bebeklerin uyku halleri... Kendisi de bir çocuk annesi olan Raver, dünyaya geleli henüz birkaç hafta olmuş bebekleri yumuşak yünlü giysilerin, minik sepetlerin içine yerleştirip mışıl mışıl uyurlarken fotoğrafladı. Tarzını ‘basit ve gündelik’ olarak tanımlayan sanatçı, “Her şey sadece zamanlama, bir de çocuğa kendisi olması için özgürlük ve yer vermekle ilgili. Tarzım basit ve temiz, o küçük kıymetli suratlara odaklanıyorum. Tüm ifadeleri yakalamak istiyorum; ciddi, gülümseyen, şımarık ve şapşal!” Çalışmalarını Nebraska’da iki çocuk annesi kız kardeşi Kelly ile birlikte sürdüren Raver,  ‘bebek fotoğrafı çekme’ atölyeleri de düzenliyor. İki kardeş anne-babalara doğal ışığı nasıl kullanabileceklerini, yenidoğan bebekleri nasıl sakin tutabileceklerini büyük bir zevkle anlatıyor.

(The Daily Mail)

YORUMLAR 3
  • yorum gerek 15 yıl önce Şikayet Et
    .. dun eve yorgun gelen 5 yasindaki oglm kendini ytaga zor atmis ve oyuncak ayisini yastik yapmis, super sirin ve cok dogaldi keske resimlesydim :)
    Cevapla
  • darkness pen 15 yıl önce Şikayet Et
    çok tatlılar yaa :)). ama biz büyüdük ve kirlendi dünya :((
    Cevapla
  • kutlu 15 yıl önce Şikayet Et
    maaşallah. ama çok suni fotoğraflar bunlar, bebeklerin doğal halleri daha tatlıdır, herşeyin doğal hali daha güzeldir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Korkulan oldu! Bölgeden haberler peş peşe geliyor...
Araç sahipleri dikkat! Bugün son gün! Cezası ağır!