Ordu BB'den bahara özel peyzaj çalışması

Ordu Büyükşehir Belediyesi bahar aylarının gelmesiyle birlikte çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ordu BB'den bahara özel peyzaj çalışması
Ordu BB'den bahara özel peyzaj çalışması
GİRİŞ 20.03.2016 16:09 GÜNCELLEME 20.03.2016 16:16

150 BİN LALE BAHARA MERHABA DEDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi bahar aylarının gelmesiyle birlikte sahil yolu güzergahı, park ve bahçeler ile orta refüjleri çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlin muhtelif yerlerine dikilen lale soğanlarının açması ile adeta renk cümbüşü yaşanıyor.

Adını bir devre vermiş, Orta Asya'dan Anadolu'ya, kilimlerden tablolara, bahçelerden parklara kadar hayatın ayrılmaz bir parçası olan laleler bu bahar aylarında da Ordu’nun birçok bölgesinde çevreye renk katacak.

GÖRSELLİKTEN VATANDAŞ MEMNUN

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda kent genelinde bulunan orta refüjlerde, yeşil alanlar, park ve bahçelerde çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmaları sürdürülürken, özellikle mevsimlik çiçeklerin dikildiği alanlarda ortaya çıkan renk cümbüşü vatandaşların beğenisini kazandı.

150 BİN LALE SOĞANI DİKİLDİ

İl geneline ilk etapta 150 bin adet lale soğanı ve 20 bin adet sümbül dikildiğini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, gelecek yıl bu sayıyı daha da artırmayı hedeflediklerini söyledi.

BU GÜZELLİKLERİ KORUYALIM

Başkan Enver YILMAZ bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına hız verdiklerini belirterek: "Kentimizi güzel bir görünüme kavuşturmak amacıyla uygun gördüğümüz her alana mevsimlik çiçekler dikiyoruz. Çevresiyle, park ve bahçeleriyle kentimizi güzel bir görünüme kavuşturmak için gayret gösteriyoruz. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızdan bu lalelerin ve çiçeklerin korunmasını, yapılan hizmetlere zarar vermemelerini bekliyoruz. Yapılan tüm çalışmalar Büyükşehir Ordu'nun daha güzel olması içindir. Bu güzellikleri korumak bizim elimizde''  diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak
Filistin protestoları 103 yıllık geleneğe damga vurdu! Dikkat çeken ayrıntı kaydedildi..