Gelinliği beğenmeyen nişanlıya kurşun yağmuru!

Batman'da 34 yaşındaki Kerim Başbuğ, nişanlısı 33 yaşındaki Gülbeyaz Özcan'ı sokak ortasında tabancıyla öldürdükten sonra olay yerinde başına sıktığı tek kurşunla intihar etti.

Gelinliği beğenmeyen nişanlıya kurşun yağmuru!
Gelinliği beğenmeyen nişanlıya kurşun yağmuru!
GİRİŞ 12.10.2013 18:29 GÜNCELLEME 12.10.2013 18:48
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Başbuğ'un, gelinliği beğenmemesi üzerine tartıştığı nişanlısını öldürdükten sonra intihar ettiği belirtildi.

Olay Batman'ın Sağlık Mahallesi 1905 Sokak üzerinde bugün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Evlilik hazırlıkları yapan Kerim Başbuğ, nişanlısı Gülbeyaz Özcan ve nisanlısının annesi ile birlikte bayram öncesi alış verişe çıkıp bir gelinlikçiye gitti. İddiaya göre Gülbeyaz Özcan, almak istedikleri bir gelinliği beğenmeyince nisanlısı ile tartıştı.

Gelinlik satan işlerinden çıkan çiftin tartışması yolda yürürken de sürmesi üzerine Gülbeyaz Özcan, parmağındaki yüzüğü çıkarıp attı. Buna sinirlenen Kerim Başbuğ, herkesin gözleri önünde üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancayı çıkarıp, Özcan'ın başına ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan Özcan, olay yerinde yaşamını yitirdi. Kerim Başbuğ, daha sonra tabancayı başına dayayıp ateşleyerek intihar etti.

Çevrede bulunanlar panik içinde kaçışırken ölen Gülbeyaz Öncan'ın annesi olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Adı henüz açıklamayan anne, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Kerim Başbuğ ve Gülbeyaz Özcan'ın cesetleri de Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • muhammet hüseyin ince 10 yıl önce Şikayet Et
    ..... Ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim ailesine sabır versin.Bu cehaletin sonu hiç de iyi değil. Yani bu moloz bir gelinlik yüzünden bir insan öldürmüşse İnşaallah cehennemin dibine gitsin. BU mübarek günlerde bunun cenaze namazını da İnşaallah kılmazlar inşaallah...
    Cevapla
  • erdal islam 10 yıl önce Şikayet Et
    bu cehalet sadece onların değil tüm halkın ve çarpık zihniyetin. evliliği işkence haline getirdiniz maddi manevi ve yasal yolları istediğiniz gibi şekillendirip cehenneme çevirdiniz hepsi evlilikten uzak durmak için aklı olanda uysun bu çarpıklığa üzülmesin kimseyide üzmesin mademki öyle isteniyor evlenmeyin şu durumda aklı olan evlenmesin zaten
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 10 yıl önce Şikayet Et
    Diziler... Diziler.... Televizyondaki dizilerin çok acil denetlenmesi ve Türk aile yapısına aykırı ne kadar dizi varsa yayından kaldırılması gerekmektedir.
    Cevapla
  • kazanmakgaranti.tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Sebebi:. Damat gelinliği biraz dekolte olduğundan beğenmemiştir. Sonuçta namus meselesi. Ama vurmak için yeterli bir sebep değil.
    Cevapla
  • muhammed kaya 10 yıl önce Şikayet Et
    Vahşet !. Sinan denen insan(!),acaba sadece bir kendini bilmezin işlediği kelimelere sığmaz fiili, bir ilin belki de bir bölgenin bütün insanlarına teşmil ediyorsun.Acaba aynı şeyi yaşadığın yerin insanları için de söyleyebilir misin?Cilali taş devrini geçtiğine göre belki "medeniyet" kelimesini de duymuşsundur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?