Yapan yandı! 73 bin lira ceza yedi

Konya’nın Beyşehir ilçesinde yasadışı sülük avlayan kişiye 73 bin 747 lira para cezası verildi.

Yapan yandı! 73 bin lira ceza yedi
Yapan yandı! 73 bin lira ceza yedi
GİRİŞ 25.02.2020 07:13 GÜNCELLEME 25.02.2020 07:18
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Beyşehir ilçesi Yeşildağ Mahallesi İskele mevkisinde sazlık alanda ticari amaçlı yaşadışı sülük avlayan D.A. (32) avladığı beş bin adet sülük ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. 

 

 

Milli Parklar Şefliği tarafından el konulan sülükler doğaya bırakılırken şahsa 73 bin 747 lira idari para cezası uygulandığı bildirildi.

YORUMLAR 35
  • münip 4 yıl önce Şikayet Et
    sülük nesli tükenen bir canlı değildir. Avlanmasında ne sakınca var. 73 bin TL el insaf bu. domuz eti yedirene bu kadar ceza verilmiyor. jandarma saçmalamış resmen. kusura bakmasınlar ama böyle.
    Cevapla
  • Arif 4 yıl önce Şikayet Et
    Berlin arkadaşın dediği gibi Allah sana akıl versin. Sende mi sülük ticareti yapıyorsun diye eklemek lazım. Basit bir soru: Bir kişi 5000adet sülükle yakalanmış. Bir kişi bu kadar çok yakalayabiliyorsa kaç gün sonra sülük kalmayıp nesli tükenir? Ülkede kan emici sülük çok ama türleri farklı çoğunlukla insan kılığında milletin kanını emip heykelden başka icraat yapamayan sülüklerle dolu.
    Cevapla
  • BERLIN 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah sana akil fikir versin. Baska söz bulamiyorum
    Cevapla
  • Soner Özdemir 4 yıl önce Şikayet Et
    Keşke kedilere köpeklere işkence yapanlara öldürenlere de böyle cezalar verilse.
    Cevapla
  • osmanoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Toplanan bu sülükler tedavi amaçlı tıbbi sülük satan yerlere veriliyorsa bu çok tehlikeli. Sülük yalnızca kanla beslenir. Sülükler yakalanmadan önce hangi şartlarda, hangi hayvan veya nereden beslendiği belli olmadığı için tedavi görecek insanlar için tehlike arzeder, steril değiller çünkü. Tedavi amaçlı sülükleri yalnızca Tıbbi Sülük Üretim Çiftliklerinden almalıyız. Birde bu sülükleri toplayıp yurtdışına satanlar var buda çok yanlış, bu sülükler memleketimizin önemli bir değeridir ve süratle azalan bir hayvan grubudur. Devletimizin buna sahip çıkması gerekir.
    Cevapla
  • Vmk 4 yıl önce Şikayet Et
    Sorosçular,gericiler,ergenekoncular serbest,sülükçüler 70000 ceza.
    Cevapla
  • Yilmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar dengesizsiniz. bir yandan idam istiyorsunuz bir yandan en agir hak edilen cezalara bu cok fazla diyorsunuz. yorumculara diyorum... bu ceza elbette yerinde bir ceza fakat yasak av yapan herkese esit uygulanmasi lazim ve bu tiplerin yakalanmasi icin herkesin güvenlik güclerine yardimci ve destek olmasi lazim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig devi büyük oynuyor! Di Maria ve Hermoso
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde gözaltına alınan 65 şüpheliden 38'i tutuklandı