Edirne'de trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Edirne-Kırklareli karayolunun 14. kilometresinde bir otomobil, karşı yönden gelen kamyonet ile çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Edirne'de trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı
Edirne'de trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı
GİRİŞ 22.10.2010 14:44 GÜNCELLEME 22.10.2010 14:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Edirne-Kırklareli karayolunun 14. kilometresinde Tunay Gican'ın kullandığı 39 ES 017 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Kasım Çoban'ın kullandığı 22 KF 887 plakalı kamyonet ile çarpıştı.

Kazada, otomobilde sıkışan Latife Gican olay yerinde öldü, Tunay Gican, Mine Uzun ile kamyonet sürücüsü Kasım Çoban yaralandı.

Yaralılar, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobilde sıkışan Latife Gican'ın cesedi yaklaşık 30 dakika süren bir çalışma sonucu bulunduğu yerden çıkartıldı.

Kazayı haber alır almaz olay yerine gelen Latife Gican'ın kızı Bican Durmuş ise sinir krizi geçirdi. Sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen Bican Durmuş, ''Annem senden başka kimsem yoktu. Neden öldün'' diye ağıt yaktı.

Kaza nedeniyle Edirne-Kırklareli arasındaki ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • tim-der 13 yıl önce Şikayet Et
    tim-der. allahtan rahmetgeride kalanlarada sabırlar dilegiyle bize her konuda sorabilirsiniz?tim-der
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!