Polis onu böyler koruyor

Bazı liderlerin konvoyu ise ‘olağanüstü'lüğü ile görenleri şaşırtır. ABD Başkanı Barack Obama'nın koruma konvoyu da bunların en başında geliyor. D

Polis onu böyler koruyor
Polis onu böyler koruyor
GİRİŞ 25.10.2013 08:23 GÜNCELLEME 25.10.2013 08:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Devlet liderlerinin geçeceği güzergahta sıkı güvenlik önlemlerine alışkınız.

Dünyanın ‘süper devleti'nin başkanının koruma konvoyunda tam 45 araç görev yapıyor.New York'ta çekilen bu görüntülerde görüldüğü gibi güvenlik önlemleri alındıktan sonra Obama'nın geçişi için dakikalarca  o güzergah insan ve araç trafiğine kapatılıyor. Bir kaç dakika içinde 45 aracıyla ABD başkanının konvoyunun geçişi başlıyor. Bu arada New Yorklular 7 ton ağırlığındaki zırhlı araçtaki Obama'yı görmek için kameralara sarılıyor. Halkın geçit töreni gibi seyrettiği 45 araçlı konvoyun geçişi yaklaşık 2 dakika sürüyor.

ZAMAN

YORUMLAR 2
  • Yavuz Selim 10 yıl önce Şikayet Et
    Tabii ki.... Tabii ki korunmalı. Ne kadar basit düşünüyorsunuz. Halktan korumuyor. Halkın içine karışabilecek terörist unsurlara karşı bu. Tersi bir durumda oluşabilecek kaosun devlete zararını görmek için alim olmaya gerek yok. Kim olursa olsun parlamenter sistemde hükümeti (meclisi demiyorum hükümeti) oluşturan herbir fert özenle korunmalıdır. Sadece bu iktidara yönelik olarak kastetmiyorum. Başka bir parti de iktidar olabilir. Sen tedbirini en üst seviyede al. Gerisi artık takdir-i ilahi.
    Cevapla
  • ekrem çelebi 10 yıl önce Şikayet Et
    sen asıl tayyıb in koruma ordusunu göster. ordu diyorum evet, yol boyu askerler- başında helikopter...kimi neden koruyosunuz, başbakanı halkından. çok yanlış ve abartılı buluyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü