ABD: Harekete geçmeye hazırız!

Beyaz Saray'dan "Suriye'de IŞİD'e karşı harekete geçmeye hazırız. Ne zaman ve nasıl olacağına biz karar vereceğiz" açıklamasaı yapıldı.

ABD: Harekete geçmeye hazırız!
ABD: Harekete geçmeye hazırız!
GİRİŞ 20.09.2014 00:20 GÜNCELLEME 20.09.2014 00:50
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beyaz Saray'dan IŞİD konusunda flaş açıklama geldi. Beyaz Saray, "Suriye'de IŞİD'e karşı harekete geçmeye hazırız. Ne zaman, nasıl olacağını biz karar vereceğiz." açıklaması yaptı.

Beyaz Saray'dan bu açıklama gelirken geçtiğimiz gün Amerika Birleşik Devletleri Temcilciler Meclisi, IŞİD ile yapılacak mücadeleye karşı önemli bir kararın altına imza attı.

Temcilsiler Meclisi, Suriyeli Muhaliflere askeri ekipman ve eğitim verilmesini öngören düzenlemeyi onayladı.

"SAVAŞ EMRİ YOK"

Meclis'in kararı öncesi ABD Başkanı Barack Obama, Florida Merkez Komutanlığı'nda askerlere bir konuşma yaptı. Obama konuşmasında, "IŞİD'e karşı yapılan mücadele ve savaş sadece bizim savaşımız değil. Bu bölgenin savaşı. Ben ABD askerlerine savaş emri vermeyeceğim." dedi.

OBAMA'NIN AÇIKLAMASI PERÇİNLENDİ!

Obama'nın "Sadece bizim savaşımız değil" açıklamasının ardından ABD Temciler Meclisi, flaş bir karar aldı. Obama'nın "Onlar bize destek verecek. Biz onlara destek vereceğiz." açıklamasını perçinlercesine Temsilciler Meclisi, Suriyeli Muhaliflere askeri ekipman ve eğitim verilmesini öngören düzenlemeyi onayladı.

"ABD KARARLI"

Yaşananlardan sonra Beyaz Saray'dan gelen "Suriye'de IŞİD'e karşı harekete geçmeye hazırız. Ne zaman, nasıl olacağını biz karar vereceğiz." açıklaması "ABD'nin IŞİD'e karşı kararlığını gösteriyor" şeklinde yorumlandı.

YORUMLAR 9
  • mevhibe inal 9 yıl önce Şikayet Et
    Nereden hazırsınız?. Abede vatandaşları EKONOMİK-İNSANİ sebeplerle savaş istemiyor. Sizin için savaşacak akıllı! mı arıyorsunuz?
    Cevapla
  • anadolubeyi 9 yıl önce Şikayet Et
    KATİLLER. Dilerim Işid ile birlikte birbirinizi yer ve yok olursunuz.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Düşamının kurtuluş reçetesi öldürmek içindir. !. Esaretin bir çeşiide borçlandırmadır. Ulu Hakan Cennet Mekan Sultan Abdülhamid Han. Su uyur İNGİLİZ YAHUDİ İTTİFAKI UYUMAZ fitneyi görme zamanı !
    Cevapla
  • elkassam 9 yıl önce Şikayet Et
    OYUN... işid ingiltere tarafından finanse edilmiş amerika tarfından destekli ortadoğuda özellikle suriyede eylem yaparak dizaynı sağlamak amacyla kurlmuş fakat ne acı ve tesadüfdürki tıpkı türkiyede yıllar önce devlet adına çalışan birinin yıllar sonra terör örgütü kurarak artık resmen başa bela olmuş benzeri ile karşı karşıyayız yani ingilizler ve amerikalılar kendi ektikleri tohumun meyvesi ile başa çıkamıyor ama her ne olursa olsun orta doğuda yapılan her eylem onların avuçlarının okşanmasına neden oluyor işid nasıl bir müslüman oluşumdur ki israile bir tek mermi atmamış atmıyor atmayacakda çünkü müslüman kisvesi altında yahudi mahallesi.. bunu görmyecek kadar kör olmayalım
    Cevapla
  • kenan güler 9 yıl önce Şikayet Et
    İNGİLİZ VE AMERİKALI..... ingilizler amerikalıyı kesiyor türkiyeye senaryo yazıp ihaleyi yıkmaya çalışıyorlar ..dolapda gavurma var yermisiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz
İPhone fiyatları dudak uçuklattı!