Her gün bedava kahve içmenin yolunu buldu

ABD, dünyanın en büyük kahve dükkanı zinciri olan firmanın şubelerinde her gün bedava kahve içmenin yolunu bulan genci konuşuyor.

Her gün bedava kahve içmenin yolunu buldu
Her gün bedava kahve içmenin yolunu buldu
GİRİŞ 22.08.2015 13:18 GÜNCELLEME 22.08.2015 13:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kahve tutkunu gencin oyunu her gün bedava kahvesini aldığı mağazada çalışan garsonun bir internet sitesi üzerinden başından geçenleri anlatmasıyla ortaya çıktı. Firma çalışanı Brad Halsey başından geçenleri internet sitesinde, “berbat restoran müşterileri” başlığı altında yazdı. Halsey'in anlattığına göre, kahve zincirinin sadık müşterilerine doğum günlerinde ücretsiz kahve ikram ettiğini bilen ‘kötü müşterisi’ 365 müşteri kartı aldı ve bunların her birine farklı doğum tarihi girdi. Her gün akıllı telefonundaki firmanın uygulamasına o günü doğum günü gösterdiği kart bilgilerini girdi. Böylece her gün kahve zincirinden ücretsiz içecek aldı.

Halsey, “Telefon uygulaması bozulmuş ve mucizevi bir şekilde kendisine her gün bedava doğum günü içeceği veriyormuş gibi davranıyordu. Eğer iyi biri olsaydı belki de bu kadar rahatsız olmayacaktım. Ama iyi biri değildi” dedi. Halsey’in bu tecrübesi, ABD’deki çok sayıda haber sitesinde yer aldı.

YORUMLAR 2
  • hidocan 8 yıl önce Şikayet Et
    5 kurusluk kahve icin bunca maymunlaga degmez
    Cevapla
  • mert mert 8 yıl önce Şikayet Et
    hahaha...bende dün buna benzer ayyakkabi dükkaninda yaptim. iki kart aldim ve iki kart ile kayit oldum. kasadaki kadin sasirdi. tamam benimkisi sadece iki gün. ama hic yoktan yine iyi ;-)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken mesajlar: Türkiye'ye yakışmıyor!
Altın fiyatlarında sert yükseliş