Taliban'a yönelik operasyon: 53 ölü

Afganistan'ın farklı bölgelerinde Taliban'a yönelik operasyonlarda 53 kişinin öldüğü bildirildi.

Taliban'a yönelik operasyon: 53 ölü
Taliban'a yönelik operasyon: 53 ölü
GİRİŞ 26.10.2014 09:06 GÜNCELLEME 26.10.2014 09:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte ülkenin Badahşan, Kandahar, Zabul, Uruzgan, Helmand, Farah ve Nangarhar kentlerinde düzenlenen operasyonlarda 44 militan öldürüldü, 73 militan yaralandı.

Çok sayıda silah ve patlayıcının ele geçirildiği operasyonlarda, 9 Afgan askerinin de yaşamını yitirdiği kaydedildi.

Operasyonlarda, Taliban tarafından ülke genelinde yol kenarına yerleştirilen 43 bombanın Afgan güçleri tarafından etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Öte yandan, geçen cuma Afganistan'ın Farah kentinde Taliban tarafından kaçırılan iki polisin cesetleri bugün kentin Poşte Rod ilçesinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • ali kocabaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım ümmete izzet ihsan eyle acilen...Hakiki alimler ihsan eyle.... dünyanın neresi kan ve göz yaşı orda Müslümanlar var. içim yanıyor. psikolojim bozulacak neredeyse...İslami kesimler zillet halinde. zenginleri refah ve lüks peşinde. Allah'ım hatalarımız büyük, ama senin izzetin daha büyük. ayıktır bizi, birleştir bizi, kurtar bizi. içim yanıyor dostlar içim...talibanın içerisinde ve diğer örgütlerin içerisinde kandırılmış samimi Müslümanların veya başka çare kalmadığını zanneden samimi Müslümanların içinde bulundukları yanlışı gösterecek yürekli alimlere ihtiyacımız var, bize böyle yürekli alimler gönder Allah'ım...her zamanın ve mekanın farklı cihat biçimleri ve yöntemlerinin olduğunu anlatıp yol gösterecek alimler ver bizlere. ümmeti Muhammed'in evlatları birer birer öldürülüyor ve üstelik bu insanlar samimi fakat cahil, ilerisini ve zamanının stratejisini görememişler...
    Cevapla
  • tarkan semerci 9 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanlar Talibana destek vermeliler. hristiyan teröristlere karşı cihad eden taliban mücahidlerine bütün müslümanlar destek vermeliler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler