Papa 25 yıldır televizyon izlemiyor

Katoliklerin ruhani lideri Papa Françis 25 yıldır televizyon izlemediğini ama San Lorenzo'nun maçlarının skorlarını aldığını söyledi.

Papa 25 yıldır televizyon izlemiyor
Papa 25 yıldır televizyon izlemiyor
GİRİŞ 26.05.2015 12:41 GÜNCELLEME 26.05.2015 12:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Papa, Meryem Ana'ya verdiği söz gereği 1990'dan bu yana televizyonu hayatından çıkardığını belirtti.

Katoliklerin ruhani lideri Papa Françis özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri ülkesi Arjantin'de yayınlanan La Voz Del Pueblo gazetesine anlattı.

Meryem Ana'ya verdiği bir söz nedeniyle 1990'dan bu yana televizyon izlemediğini belirten Papa Françis, internet kullanmadığını günde en fazla 10 dakika gazete okuduğunu söyledi.

MAÇLARDAN SON DAKİKA SKORU ALIYOR

Ancak Arjantin'de tuttuğu futbol takımı San Lorenzo'nun maçları sırasında İsviçreli Muhafızlar'dan dakika ve skor bilgisi aldığını da itiraf etti.

Günde 6 saat uyuduğunu her sabah 04.00'te kendiliğinden kalktığını belirten Papa Françis gün içinde 40-60 dakika arası aralıklarla uyuduğunu kaydetti.

Katoliklerin ruhani lideri olduktan sonra sokaklara çıkmayı, sokaklarda yürümenin verdiği huzuru, ya da bir pizzacıya gidip güzel bir pizza yemeyi özlediğini belirten Papa Françis, Katolik lideri olmayı hiç ummadığını söyledi. 

Bana disiplinsiz dedikleri doğru diyen Papa Françis protokolü pek iyi yerine getiremiyorum, protokol çok soğuk ifadelerini kullandı.

Etrafında insanlar olmadan yaşayamayacağını da belirten Papa Françis insanların kendisine iyi geldiğini vurguladı.

Saldırılar konusunda kendisini tanrıya bıraktığını kaydeden Papa Françis dualarımda tanrıyla konuştum ve dedim ki: "Bak, eğer illa bunun olması gerekiyorsa senden sadece bir şey istiyorum, canım acımasın."

YORUMLAR 1
  • ahmet eren 8 yıl önce Şikayet Et
    biraz izlese dünya gerçeklerini öğrense iyi olur yoksa ermeni Soykırımı diye yumurtlamaz .tarih bilgisi Sıfır .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...