İngiltere, IŞİD'i vurmak için onay istiyor!

İngiltere Savunma Bakanı Fallon, parlamentonun IŞİD'e karşı Suriye'de hava saldırıları yapılmasını onaylanmasını istediklerini belirtti.

İngiltere, IŞİD'i vurmak için onay istiyor!
İngiltere, IŞİD'i vurmak için onay istiyor!
GİRİŞ 29.11.2015 13:33 GÜNCELLEME 29.11.2015 13:33
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

BBC'de yayınlanan Andrew Marr'ın sunduğu programda bu sabah konuşan Michael Fallon, askeri operasyonun bu hafta parlamentoda onaylanmasını istediklerini ancak askeri operasyon konusunda parlamentodan destek almaya devam etmek zorunda olduklarını ekledi.

Fallon, parlamentodaki evet onayının çıkıp çıkmadığı sorusuyla ile ilgili olarak "henüz değil, üzerinde çalışıyoruz ve üzerinde çalışmaya devam etmek zorundayız" diye konuştu.

Fallon, ayrıca İngiltere'nn Londra, Manchester veya Glasgow gibi kentlerinde Paris'tekine benzer terör saldırılarının kolaylıkla meydana gelebileceği konusunda uyarıda bulundu

Savunma Bakanı, IŞİD güçlerinin mağlup edilmemesinin tehlikeli olacağına vurgu yaparak bir yandan da ana muhalefet lideri İşçi Partili Jeremy Corbyn ve milletvekillerinin Suriye'de hava saldırıları yapılmasına karşı oy vermeleri durumunda, Avam Kamarası'nın bu konuda destek almasının zor olacağını kaydetti.

YORUMLAR 6
  • Misafir2 8 yıl önce Şikayet Et
    Kambersiz hic dügün olurmu.Akbalar önce beklerler etin iyce kokmasini ondan sonra verler.
    Cevapla
  • bülent 8 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi üşüşüyor leş kargaları gibi.Birşeyler yaklaşıyor gibi
    Cevapla
  • Sen 8 yıl önce Şikayet Et
    DAES ISRAIL ICIN HAZIRLIK YAPIYOR. Bakin israilin iki mavi seritli bayraya. Biri Nil Nehri Digeri Firat Nehri ve bu demektir ki israilin bizim topraklarda gözü var.
    Cevapla
  • Sen 8 yıl önce Şikayet Et
    Daes kimi katl/soykirim yapmaktadir, ehli sünneti niye cünkü Israile firata kadar yer yapmak icin oraya israile hazirliyor. 20 Milyon Suriye ile basedemez ondan ISRAIL Daes gibi Terrör örgütleri kurmaktadirlar.
    Cevapla
  • Selçuk 8 yıl önce Şikayet Et
    Bi sen eksiktin sende gelince tam oluyor... Amerika rusya Almanya Fransa İngiltere İran.... ALLAH AZZE VE CELLE kafirlerin şerlerini kendi başlarına çevirsin inşaallah... ALLAH A tevekkül gibi güzel birşey yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor