İngilitere'de alçak Türkiye kampanyası

İngiltere’nin Avrupa Birliği’nde kalıp kalmayacağının oylanacağı 23 Haziran’daki referandum öncesinde Türkiye tartışması alevlendi.

İngilitere'de alçak Türkiye kampanyası
İngilitere'de alçak Türkiye kampanyası
GİRİŞ 23.05.2016 11:08 GÜNCELLEME 23.05.2016 11:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Referandumda AB'den ayrılma yönünde kampanya yürüten blok, “Türkiye’nin yakında AB’ye üye olmasıyla, Türkiye vatandaşlarının ulusal güvenliğe tehdit oluşturacağını” öne sürdü.

“Vote Leave” (Ayrılığa Oy Ver) bloğu, Türkiye’yi kampanyalarının ana temalarından biri haline getirecek bir poster kullanmaya başladı.

TÜRKİYE AB'YE KATILIYOR, AYRILIĞA OY VER

AB pasaportunun, Avrupa Birliği’ne açılan bir kapı olarak resmedildiği posterde, “Türkiye (nüfusu 76 milyon) AB’ye katılıyor. Ayrılğa Oy Ver, denetimi yeniden eline al” deniyor.

"TÜRKİYE'DE DOĞUM HIZI ÇOK YÜKSEK"

Kampanya grubunun açıklamasında, Türkiye’de suç ve silah bulundurma oranlarının yüksek olduğu öne sürülüyor, Türkiye’de doğum oranı o kadar yüksek ki, sadece sekiz yıl içinde, İngiltere nüfusuna Türkiye’den bir milyon kişi katılabilir” ifadesi yer alıyor.

Açıklamada şöyle deniyor:

"TÜRKİYE'DEN SUÇLULAR GELECEK"

“Bu durum sadece kamu hizmetleri üzerinde baskı oluşturmakla kalmayacak, İngiltere’nin ulusal güvenliğine yönelik tehdit de oluşturacak. Türkiye’de suç oranı, İngiltere’dekinden çok daha yüksek. Silah tasarrufu çok daha yaygın. AB’nin serbest dolaşım yasaları nedeniyle, hükümet, Türk suçluların İngiltere’ye girmesini engelleyemeyecek.”

YORUMLAR 2
  • murtaza 7 yıl önce Şikayet Et
    evet korkmakta haklılar, ama artık eski türkiye yok yeni ve güçlü bir türkiye var asıl bundan korkuyorlar.
    Cevapla
  • Alemdar 7 yıl önce Şikayet Et
    iyi 76 Milyon 79 Milyon olduk nerdeyse 3 milyonu suriyelileri saydi herhalde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!