Putin'nden kritik Kırım açıklaması

Yunanistan’da 2 günlük resmi temaslarda bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırım konusunun kapandığını söyledi.

Putin'nden kritik Kırım açıklaması
Putin'nden kritik Kırım açıklaması
GİRİŞ 28.05.2016 17:07 GÜNCELLEME 28.05.2016 17:07
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Başkent Atina’da Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile görüşmesinden sonra düzenlenen ortak basın toplantısında konuşan Rusya lideri, Kırım'ın ülkesine ilhak edildiğini hatırlatarak bu defterin kapandığını belirtti.

"KIRIM HALKI SEÇİMİNİ YAPTI"

Kırım ile ilgili bir soruya cevap veren Putin, “Kırım konusu tamamen ve kesin olarak kapandı. Kırım’da yaşayan insanlar kendi tercihini yaptılar. Bu konu kapanmıştır. Rusya bundan sonra Kırım ile ilgili hiç kimse ile pazarlık yapmayacaktır." ifadesini kullandı.

Avrupa Birliği, Rusya'nın Kırım'ı alması ve Ukrayna krizi nedeniyle bu ülkeye yaptırım uygulamıştı. Yaptırımların süresi 31 Temmuz’da sona erecek. AB tarafından yaptırımın uzatılıp uzatılmayacağı henüz bilinmiyor.

YORUMLAR 7
  • sultan 7 yıl önce Şikayet Et
    rusyanın ümünü sıkarız isterse saldırsın yüzsene önceki türkiye yok
    Cevapla
  • bamsı 7 yıl önce Şikayet Et
    çağımızın hitleri putin olacak gibi duruyor
    Cevapla
  • belde 7 yıl önce Şikayet Et
    bizi Rusyaya karşı kullanan Nato, ABD şimdi Rusya ile aramızı açtılar. Aslında bunların hepsi taktik Amerikan ve İngiliz planı aynı Osmanlının son döneminde yaptıkları gibi. Güçlü gördükleri Osmanlıyı 93 harbinde iyice hırpalayıp zayıflattıp yıktılar aynı taktik şimdi de işliyor. Rusya burada figüran oyuncular arkada Putini kullanarak Türkiyenin önünü kesiyorlar. Tarih her zaman tekerrür ediyor çünkü ders alınmış değil.
    Cevapla
  • cevat 7 yıl önce Şikayet Et
    PUTİN Senin için KIRIM İŞGALİ bitmiş olabilir,,Çünkü sen İŞGALCİ FAŞİST RUS DEVLETİSİN..Ukrayna ve Dünya için bitmemiştir..
    Cevapla
  • tesbit 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen öyle zannet.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor