G7 ülkelerinden ortak karar: Esed olmayacak

Suriye konusunun ele alındığı G7 zirvesinin ardından Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Marc Ayrault Esad'ın geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 11.04.2017 12:47 GÜNCELLEME 11.04.2017 22:07
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Dünyanın sanayileşmiş en büyük 7 ülkesi ve AB'yi bir araya getiren dışişleri bakanları düzeyindeki G7 toplantısı, İtalya'da başladı. Toplantı kapsamında, aralarında Türkiye'nin de olduğu ülkelerle Suriye oturumu gerçekleşti. Toplantının ardından Fransa Dışişleri Bakanı, G7 ülkeleri Esad'ın Suriye'nin geleceğinde olmayacağı konusunda hemfikir açıklamasında bulundu. 

Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Marc Ayrault "G7 ülkeleri olarak Suriye ve Rusya'ya yaptırım uygulanacağı konusunda hemfikiriz " açıklaması yaptı. 

RUSYA KÖŞEYE İTİLMEMELİ

G7 Dışişleri Bakanları toplantısında İngiltere’nin Rusya için yeni yaptırımlar getirilmesi önerisi kabul görmedi. Toplantıya ev sahipliği yapan İtalya Dışişleri Bakanı Angelino Alfano, "Suriye konusunda Rusya köşeye itilmemeli" dedi.

YORUMLAR 16
  • hak 7 yıl önce Şikayet Et
    vay vay görende bu hain gürühun şimdiye kadar suriyeyi destekliyor sanacak onlar 2011 den beridir suriyeyi yıkmak için elinden geleni yapıyor .
    Cevapla
  • halil 7 yıl önce Şikayet Et
    palavra
    Cevapla
  • serhat 7 yıl önce Şikayet Et
    İyi de bir hafta önce konu kimyasal silahlar ölen insanlar dı. Şimdi noldu yine aynı film. El birliğiyle unutturdular ölenleri ve öldürenleri. Yapanın yanına kaldı ölen öldü.
    Cevapla
  • osman ca 7 yıl önce Şikayet Et
    Esed zaten geberdi ya, bu sömürgeci batı da kendine pay çıkartmaya çalışıyor
    Cevapla
  • E.A 7 yıl önce Şikayet Et
    Amerikalıların bir sözü var. "Eğer Amerika saldırılarında Tomahawk füzesi kullanmaya başlarsa başladığı işi mutlaka bitirir." Amerika Esed'e karşı bir kere Tomahawk füzesi kullandı. Artık Esed'in hiç şansı kalmadı. Çünkü Esed gitmese Amerika'nın dünya patronluğu bitmiş demektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi