BM'den şaşırtan Türkiye açıklaması

Birleşmiş Milletler twitter sayfası üzerinden Türkiye'ye teşekkür etti.

BM'den şaşırtan Türkiye açıklaması
BM'den şaşırtan Türkiye açıklaması
GİRİŞ 12.07.2017 15:44 GÜNCELLEME 12.07.2017 15:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Birleşmiş Milletler'in twitter sayfası üzerinden yaptığı teşekkür ülkemizi gurulandırdı. Türkiye'nın Suriye'de yaşanan insani drama karşı sessiz kalmayıp yardımlarını esirgemediği bütün dünyanın dikkatini çekmekte. Birleşmiş Milletler'de Twitter sayfası üzerinden teşekkürlerini sundu. 

 Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı resmi twitter sayfası üzerinden yaptığı Suriyeli'lerle ilgili yardım tweeti üzerine Birleşmiş Milletler kendi Twitter sayfası üzerinden cevap verdi ve teşekkürlerini iletti. 

İşte AFAD'a twitter üzerinden teşekkür eden Birleşmiş Milletler'in attığı tweet: ''İnsanlara hayatta kalma desteği sağlayan Türkiye'ye ve tüm yardım kuruluşlarına teşekkür ediyoruz'' 

YORUMLAR 3
  • VATANSEVER 6 yıl önce Şikayet Et
    Başka işi düşecek.
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    Para nerede para Aşağılık haçlılar bir anlaşmaya da uyun be. Teşekkür ediyormuş. Sanki siz teşekkür edin diye biz yardım ediyoruz! Korkudan ediyorsunuz bu teşekkürü. Aman bakın bize göndermeyin
    Cevapla
  • OSMANLI 6 yıl önce Şikayet Et
    Yağ yakmayı bırakın mürai iki yüzlü Birleşmiş Milletler. Türkiye insanliğını yapıyor. Sizin insanlığınız yok mu, nerede? Bosna'da katledilen 400 bin masum insanın vebali hala sizin üzerinizde. Filistin'de, Suriye'de, Arakan'da ve daha bir çok yerde yaşanan katil Hıristiyan, Yahudi ve Hindu vahşetinin müsebbibi sizsiniz. Bırakın Tükiye'nin sırtını sıvazlamayı. Türkiye'ye bir yardımınız mı dokundu. Yağ yakmanıza ihtiyacımız yok. Gölge etmeyin yeter.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti