MotoX markalı tabletlere hazır olun

İlk denemesi büyük bir hüsranla sonuçlanan dev şirket bir kez daha tablet üretmeye kararlı.

MotoX markalı tabletlere hazır olun
MotoX markalı tabletlere hazır olun
GİRİŞ 14.09.2013 09:26 GÜNCELLEME 14.09.2013 09:26

Motorola uzun zamandır tablet işinde elini ayağını çekmişti. Google tarafından satın alındıktan sonra ise büyük beğeni toplayan MotoX telefonlarını tasarlayan Motorola, şimdi yeniden tablet savaşına girmeye hazırlanıyor.

TABLET YENİ İSİMLE ÇIKACAK

Bu kez, MotoX ismiyle tablet üretecek olan Motorola, yeni cihazı MotoX'in tasarımı üzerinden geliştirmeyi planlıyor. Motorola'nın CEO'su Dennis Woodside, henüz üzerinde konuşmak için çok erken olduğunu vurguladığı tablet planları hakkında bilgi vermezken, bu planın varlığını inkar da etmedi. Daha önce Xoom isimli tabletler üreten Motorola'nın bu ismi terk edeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

MOTO X ÇIKIŞ ARIYOR

İstenilen başarıyı yakalamayan Xoom, Motorola'nın tabletlere küsmesinin de nedeni olmuştu. Piyasa analizcileri, büyük beğeni toplayan Moto X formatının yeni tabletler için de çıkış noktası olacağını düşünüyorlar. Ayrıca, Motorolanın kişiselleştirilmiş Moto X telefonları sipariş almasına imkan veren Moto Maker yazılımının kişiselleştirilmiş tabletler üretmek için de kullanılabileceği düşünülüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek