Kerry: Mısır ordusu demokrasiyi inşa ediyor

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, "Mısır ordusunun ülkede demokrasiyi yeniden inşa etmekte olduğunu" belirtti.

Kerry: Mısır ordusu demokrasiyi inşa ediyor
Kerry: Mısır ordusu demokrasiyi inşa ediyor
GİRİŞ 02.08.2013 00:42 GÜNCELLEME 02.08.2013 12:40
Bu Habere 110 Yorum Yapılmış

John Kerry, Pakistan'ın Geo News kanalına verdiği demeçte, "Mısır'ın kaosa ve şiddete sürüklenmesinden korkan milyonlarca kişinin ordudan duruma müdahale etmesini istediğini" söyledi.

 "Mısır'da ordunun demokrasiyi yeniden inşa etmekte olduğunu" ifade eden Kerry, "Şimdiye kadarki değerlendirmemiz ışığında, ordu ülkeyi yönetmek için yönetime el koymuş değil, ortada sivil bir hükümet var" dedi.

Kerry, 3 günlük resmi ziyaret çerçevesinde, Pakistan'ın başkenti İslamabad'da bulunuyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 110
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    @m.kamal , ne acayip kişisin, tepene ağaçtan yemiş düşse,EMEVİLER YAPTI diyeceksin.. ASLINDA ŞİA ve cESED'den başka KUŞ tanımam diyeceksinde dilin varmıyor.Etrafında dolanıp duruyorsun.
    Cevapla
  • m.ali taş 10 yıl önce Şikayet Et
    kerry efendiiii. orduların demokrasi inşa etmek görevi varsa,yarın abd ordusununda abd de demokrasi inşa etmesini bekleyebiliriz değil mi?yahu siz dünyayı salak mı sanıyorsunuz?(bizim duran adamlar hariç)
    Cevapla
  • Mustafa Kemal 10 yıl önce Şikayet Et
    Emevi Dönemi deyince kıllananlar.... 91 yıllık Emevi daha sonra Abbasi dönemlerini iyi okuyun. Bu dönemleri eleştirmek ayrı, İslam dini ayrıdır. Eğer aradaki farkı farketmiyorsanız bugünü analiz edemessiniz. Gönül gözünüzü netleştirmek ve emirleri anlaya bilmeniz için önce ayaklarınızdaki Emevi kelepçelerinden kurtulmanız gerekir. Bu bir kin değil öneridir. Kuran bunun için en güzel kaynaktır. Bu kaynaktanm içmek, anlamak için fazlalıklardan kurtulun. Artık bu alem zulümden, zalimden kurtulsun...
    Cevapla
  • Mustafa Kemal 10 yıl önce Şikayet Et
    @ Milletin Ferdi. Gardaş ya okuyun öğrenin ya da boş boş konuşmayın. Demokrasilerde yönetim ve seçim şekli İslamı yönetimle aynı değildir. Emevi dönemini iyi araştırıp okuyun ve yönetim ve seçim o dönemlerde nasıl yapılırdı devlet nasıl yönetilirdi öğrenin. Sonra çıkıp itiraz ediyorsunuz. Bugün hangi İslam Ülkesinde Demokrasi var?
    Cevapla
  • ester malik 10 yıl önce Şikayet Et
    güney amerika tarihine bakın 2. yemin billah kılıçtaroğlu bile bunların adamıdır,adam hem alevi,hem kürt,ama alevi ve kürtlerin hayrına olan her düzenlemeye en çok o karşı çıkıyor,özgür olsa böyle davranır mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'nın ambargosu İsrail ve dünyayı salladı! Manşeti attılar...
Hamas'tan son dakika ateşkes açıklaması! Müzakereler sona erdi: Cevabımızı ilettik!